Telenor d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Telenor d.o.o.

  (13 utisaka)
47% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.6
beneficije

2.2
mogućnost napredovanja

3.4
balans između karijere i privatnog života

PHP Developer / CRM and Enterprise Systems Solution

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
CV sam predao na JobFair-u 2015. godine. U februaru 2016. godine sam dobio mejl od Telenor HR službe da sam potencijalno odgovarajući kandidat za poziciju u CRM and Enterprise Systems Solution timu i da dođem početkom marta na testiranje. Testiranje se sastojalo iz dva dela. Prvi deo se radio na računaru i obuhvatao je test opšte informisanosti (pitanja kao na kvizu, istorija, geografija, umetnost itd.) i dosta jednostavan test znanja engleskog jezika (a za netehničke pozicije i treći test, opšteg korišćenja računara, tj. Windows, Office i sl.). Sva pitanja su bila zatvorena, tačnije birao se jedan od nekoliko ponuđenih odgovora. Pitanja nisu bila teška. Drugi deo testa se radio na papiru i tu je bilo svakakvih tehničkih pitanja, koja su pretežno bila otvorena. Našla su se pitanja o Linuxu, SQL-u, PHP-u, HTML-u, CSS-u, JavaScript-u, Javi. Bilo je i par zadataka, odnosno da opišete neki projekat na kome ste radili i sl. Ceo test je bio na engleskom jeziku. Na testiranju je bilo ukupno 10-15 ljudi. Nekoliko dana nakon testiranja sam kontaktiran sa informacijom da sam prošao u drugi krug selekcije, odnosno intervju koji je bio održan u kancelariji koja je više ličila na dnevni boravak (verovatno u cilju opuštanja kandidata). U kancelariji sam bio jedini kandidat, a od Telenor zaposlenih bila je prisutna HR menadžerka, kao i dvoje zaposlenih u CRM timu, za koji se pozicija i odnosila. Intervju je trajao nekih 45 minuta. Veći deo intervjua bio je rezervisan za neka psihološka pitanja, tipa kako se nosim sa stresom, rokovima i sl. Dosta manji deo intervjua se odnosio na tehnička pitanja. Nakon završenog intervjua, HR menadžerka je rekla da će za nekih najviše 10tak dana javiti o ishodu selekcije. Nikad nisam dobio nikakvu povratnu informaciju, što mi je u redu za neku startup kompaniju, ali ne i za giganta kakav je Telenor. Utisak koji sam stekao tokom ovog procesa je da je u Telenoru prisutna ogromna birokratija.

utisak sa intervjua postavljen: 16.01.2018.

Advanced technical support


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Iskustvo i popunjavanje CV-ja.
Zamerke kompaniji
Mnogo ih je, ali ako bih izdvojio najveće to su negativna selekcija u napredovanju i pritisak koji ne doprinosi boljoj usluzi za korisnike.
ne preporučujem
utisak postavljen: 20.12.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od 2006. godine, od kada je prisutan na tržištu Srbije, Telenor Srbija postao je najveći mobilni operator u zemlji, sa više od 3 miliona zadovoljnih korisnika iz svih sfera privatnog i poslovnog života.

Do danas, Telenor  je ostao najveći strani investitor u Srbiji, koji kontinuirano ulaže u lokalnu ekonomiju, društvo, kulturu i očuvanje životne sredine.

 • Najveći mobilni operator u Srbiji (po prihodima/udelu na tržištu)
 • Najveći strani investitor u Srbiji
 • Više od 3 miliona mobilnih pretplatnika
 • Više od 1.200 zaposlenih
 • Više od 120 radnji u 85 gradova

Ciljevi i vizija

Telenor Srbija teži da bude pokretačka snaga u stvaranju, pojednostavljivanju i uvođenju naprednih komunikacionih usluga i rešenja na tržište Srbije. 

Naši ciljevi su jednostavni:

 • Za korisnike, Telenor želi da bude prvi izbor komunikacionog  provajdera, koji će njihov život učiniti lakšim i jednostavnijim.
 • Za zaposlene, Telenor želi da bude motivišuće mesto za rad, gde je pojedincima željnim uspeha omogućeno dalje profesionalno napredovanje.
 • Za zajednicu, Telenor želi da bude partner od poverenja, koji kontinuirano doprinosi razvoju ekonomije i društva.

Telenor GRUPA

Telenor grupa jedan je od najvećih svetskih mobilnih operatora. Ima 166 miliona korisnika i direktno je prisutna na 13 tržišta i dodatnih 17 zahvaljujući vlasništvu u kompaniji VimpelCom Ltd.  Telenor je najveća telekomunikaciona kompanija u Norveškoj, a u svetskim razmerama jedan od provajdera sa najbržim rastom. Telenor je, takođe, najveći provajder TV usluga u nordijskom regionu. Telenor je mobilni operater na nekim od tržišta sa najbržim rastom, a domaće tržište Norveška jedno je od najrazvijenijih u svetu. Akcije Telenora upisane su na Berzi u Oslu.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Contact Centre Systems Expert and Coordinator - Mobi Banka

Beograd  • Rok: 05.05.2020

Experience with J2EE servers (JBoss, Tomcat, IVR services & CCAPPS services) - basic knowledge... (pročitaj oglas)

Software Developer

Beograd  • Rok: 04.03.2020

Strong knowledge and experience with ColdFusion, JavaScript/jQuery, Angular JS, HTML, CSS, Web Services (SOAP, REST), HTTP/HTTPS protocols. Experience with SQL/database: SQL Server, Oracle, MySQL... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd  • Rok: 02.03.2020

Strong knowledge of: PHP, JavaScript, HTML, CSS, Web Services (SOAP, REST), HTTP/HTTPS protocols. Experience with SQL/database: SQL Server, Oracle, MySQL. Knowledge of general concepts in programming... (pročitaj oglas)

Test and Quality Assurance Specialist

Beograd  • Rok: 05.03.2020

University degree, preferable from Telecommunication/IT area; Minimum 3 years of experience within testing in Telecommunication and/or IT area; Good business understanding... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 05.03.2020

Strong knowledge of Java (J2SE, JEE). Strong knowledge of SOAP and RESTful web service design and understanding of Web protocols and technologies. Experience with Spring Boot/Jboss and Hibernate... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TELENOR
Adresa
Omladinskih Brigada 90, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
04.04.2006.
PIB
104318304
Matični broj
20147229
Poslovni naziv
TELENOR D.O.O. BEOGRAD
Delatnost kompanije
6120 Bezične telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom ogovornošću
Zakonski zastupnici
Ove Fredheim - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija