Telsonic d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Telsonic d.o.o. je preduzeće koje je osnovano 2004. godine kao ćerka firma Švajcarske kompanije Telsonic AG, jednog od svetskih lidera u primeni tehnologije ultrazvučnog zavarivanja plastike i metala.

Farbika u Srbiji se bavi proizvodnjom mehaničkih komponenti a služi i kao centar za prodaju i servise u Jugoistočnoj Evropi.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

C# programmer

Novi Sad  • Rok: 19.08.2016

Degree (Associates or Bachelors) in computer science, management information systems or related area. Strong knowledge of Visual Studio, Microsoft .Net (especially C#); relevant client-server development experience preferred... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Atar 95, Kać
Datum osnivanja
01.10.2003.
Poslovni naziv
TELSONIC DOO KAĆ
Delatnost kompanije
2562 Mašinska obrada metala
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Darko Jovanović - Direktor
Roland Abdarhalden - Direktor
Axel Vietze - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija