O kompaniji
5
Iskustva
Plate
Poslovi
TerraCore Technologies logo

TerraCore Technologies

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija TerraCore Technologies osnovana je sa željom da okupi talentovane mlade ljude i stvori okruženje koje će im omogućiti da se razvijaju i napreduju.

 
Kreiranje softverskih rešenja od nule zahteva veštine i iskustvo, a naš tim poseduje i jedno i drugo. U razvijanju novih rešenja ili traženju solucija za postojeće probleme i izazove, trudimo se da uvek budemo kreativni i inovativni i da aktivno slušamo želje i razumemo potrebe naših klijenata.
Podstičemo dobru saradnju i otvorenu komunikaciju kako unutar tima, tako i sa našim klijentima. Verujemo da je to ključ za zdravu radnu atmosferu i poslovne uspehe i da se sve može rešiti razgovorom. 
Kako bi naš tim dobro funkcionisao i mogao da zajedničkim snagama isporuči kvalitetna rešenja za naše klijente, u kompaniji TerraCore Technologies gajimo kulturu transparentnosti: otvoreni smo za nove ideje i kreativna rešenja i imamo poverenje u svakog člana tima da svojim znanjem i razmišljanjem može da doprinese razvojnom procesu. 


Najbolje nas opisuje: 

 •  Razvijanje jedinstvenih rešenja od nule 

 •  White label aplikacije 

 •  Transparentnost i jasne procedure 

 •  Agilan proces rada 

 •  Kvalitetna i inovativna rešenja 


Uvek smo u potrazi za talentovanim ljudima koji bi upotpunili naš tim! Ako te privlači rad na inovativnim projektima u sjajnom timu, pogledaj otvorene pozicije na našem sajtu i pošalji nam svoj CV.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt