O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
The Hive logo

The Hive

Oceni kompaniju

O nama

The Hive je centar za kreativni razvoj, osnovan i osnovan u srcu Vračara, u blizini centra grada Beograda 2017. godine. Udružuju se sa entuzijastima kako bi zamislili i realizovali proizvode koji menjaju igru. Kao deo DXBEE Media Group iz Dubaija, imaju promenu u saradnji sa inspirativnim preduzetnicima i kompanijama vođenim vrednostima u dizajniranju i lansiranju digitalnih proizvoda, sistema i iskustava svetske klase.

WEB - od interaktivnih web lokacija, preko visoko prilagođenih CMS platformi, do sofisticiranih web aplikacija i usluga koje se rade isključivo u MERN ili JAM stogu, u zavisnosti od obima i složenosti.

Mobile - razvoj mobilne aplikacije zasnovan na React Native-u sa kombinacijom matičnih modula i veza u Swift-u i Java-i.

IoT - mreža fizičkih uređaja koje pokreće njihova sopstvena hiveOS Linux distribucija, koja koristi raznoliki ekosistem aplikacije u raznim prilikama.

U proteklih nekoliko meseci radili su na sporednom projektu koji planiraju da objave u bliskoj budućnosti. Njihov dugoročni plan je da krenu ka razvoju vlastitih proizvoda.

Tim košnice je mali i mlad. Nudeći apsolutnu mogućnost treninga i napredovanja, radeći sa izuzetno svežim tehnologijama i atmosferom u pažljivo odabranom timu u kojem svi zajedno rade, druže se, uče i rastu.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod