O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi
The Logos Vision d.o.o. logo

The Logos Vision d.o.o.

4

O nama

Mi smo kompanija za razvoj softvera, koja ima za cilj da proširi granice računarskih aplikacija. Razvili smo mnoge poslovne distribuirane sisteme koji se sastoje od desktopa, web-a, mobilnih telefona i delova serverske strane koji balansiraju širok spektar tehnologija kao što su .NET, ASP.NET MVC, JQuery, Windows 8/Windows Phone, Android, iOS.

Mi možemo da unapredimo vaše poslovanje sistemom distribuiranih aplikacija koji obuhvata veb, desktop i mobilne uređaje. Aplikacije se prilagođavaju potrebama vašeg poslovanja.

Ako već imate razvijen informacioni sistem mi ga možemo unaprediti pomoću naših fazi sistema. Fazi sistem može doći do zaključaka na osnovu stanja sistema. Ti zaključci se mogu koristiti za analizu i poboljšanje poslovnog procesa.

Mi možemo da proširimo vaš postojeći sistem sa aplikacijama koje vam nedostaju. Ovo uključuje stare sisteme kao što su Clipper i FoxPro i takođe velike sisteme kao što je SAP. Na primer, možemo za vas da napravimo mobilnu aplikaciju koja koristi postojeći SAP sistem.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Podgorička 8, 21000 Novi Sad
+381 21 644 6741