The Logos Vision d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije The Logos Vision d.o.o.

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

1.5
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra i redovna plata, fleksibilno radno vreme bez prekovremenog rada, rad od kuće, rad sa stranim klijentima, upotreba najnovijih tehnologija, mogućnost svakog dogovora sa nadređenim...
preporučujem
utisak postavljen: 14.10.2015.

Programer

Miroslav G., Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Objašnjeno mi je samo šta bi bio moj zadatak u firmi, nije bilo tehničkih pitanja. Zaposlen sam samo na osnovu mog CV-a.

utisak sa intervjua postavljen: 19.09.2015.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična zarada, mogućnost rada od kuće.
Zamerke kompaniji
Rad pod velikim pritiskom (sa kratkim rokovima određenim od strane klijenata), nedovoljna stručnost ljudi koji ocenjuju Vaše znanje i rad, ne vodi se računa o kvalitetu pisanja koda, testovima i sl., bitno je samo da se zadaci što pre urade. U principu, ovde možete naučiti da se snalazite, ali ne i da kvalitetno programirate. Mobing je u ovoj kompaniji svakodnevna pojava.
ne preporučujem
utisak postavljen: 17.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mi smo kompanija za razvoj softvera, koja ima za cilj da proširi granice računarskih aplikacija. Razvili smo mnoge poslovne distribuirane sisteme koji se sastoje od desktopa, web-a, mobilnih telefona i delova serverske strane koji balansiraju širok spektar tehnologija kao što su .NET, ASP.NET MVC, JQuery, Windows 8/Windows Phone, Android, iOS.

Mi možemo da unapredimo vaše poslovanje sistemom distribuiranih aplikacija koji obuhvata veb, desktop i mobilne uređaje. Aplikacije se prilagođavaju potrebama vašeg poslovanja.

Ako već imate razvijen informacioni sistem mi ga možemo unaprediti pomoću naših fazi sistema. Fazi sistem može doći do zaključaka na osnovu stanja sistema. Ti zaključci se mogu koristiti za analizu i poboljšanje poslovnog procesa.

Mi možemo da proširimo vaš postojeći sistem sa aplikacijama koje vam nedostaju. Ovo uključuje stare sisteme kao što su Clipper i FoxPro i takođe velike sisteme kao što je SAP. Na primer, možemo za vas da napravimo mobilnu aplikaciju koja koristi postojeći SAP sistem.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
THE LOGOS VISION
Adresa
Podgorička 8, 21000 Novi Sad
PIB
107412099
Matični broj
62725346
Poslovni naziv
DEJAN ŠEGULJEV PR AGENCIJA ZA RAZVOJ SOFTVERA THE LOGOS VISION NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija