O kompaniji
4
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Threedium Technologies d.o.o. logo

Threedium Technologies d.o.o.

3.7 20-50

Iskustva

3.7 67%

Menadžment kompanije

3.3

Beneficije

3

Balans karijera-privatni život

3.7

Timska atmosfera

3.7

Zadovoljstvo projektima

4.3

Mogućnost napredovanja

3.7
Iskustvo
10.11.2023
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

3D Generalist

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Izuzetno ambiciozan i iskusan kolektiv koji ce rado pomoci kada god je potrebno. Projekti na kojima se radi su jedinstveni i zanimljivi, cesto su zahtevi na projektima drugaciji od prethodnih pa se retko stekne utisak monotonog posla. Menadzment je odgovoran, ukljucen u projekte i izlazi u susret koliko god je to moguce na zahteve zaposlenih.

Zamerke

Za sada bez zamerki.

Tehnologije

JavaScript 3D Blender
Korisno? 6
Iskustvo
09.11.2023
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

3D Artist

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Pre svega fantastičan kolektiv sačinjen od vrednih i ambicioznih ljudi, koji vole 3D i Development. Ovde se stvara most izmedju 3D i Develpmenta, artisti i programeri rade zajedno u ostvarenju istog cilja. Projekti su izuzetno zanimljivi, radi se sa visoko rangiranim klijentima, a posebna paznja se pridaje interaktivnosti rešenja. Za mene licno, Threedium predstavlja mesto gde sam usavrsio svoje veštine, i usvojio neverovatnu količinu novih znanja, napredovao kako u tehničkom, tako i u organizacionom smislu. Ovde se inicijativa za kreativna rešenja izuzetno ceni, i svako ce biti saslušan i ispostovan.

Zamerke

Tehnologije

JavaScript 3D Blender
Korisno? 5
Iskustvo
12.10.2023
1 Ne preporučuje

Software developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Projekat na kome kompanija radi je vrlo zanimljiv. Bilo bi baš lepo kada bi kompanija iz startup-a prešla u kompaniju sa profitabilnim proizvodm.

Zamerke

Nepostojanje tima u pravom smislu te reči, više je to skup pojedinaca. Sećam se kada je pre nekoliko godina u kompaniju kao junior developer došao tada student ETF-a. Reakcija jednog od starijih developera je bila: "oni da dovedu nekoga ko nigde nije radio a ja da ga uvodim u posao, ne pada mi na pamet". Student je lepo radio, bio je inteligentan, jedino što je non stop pričao kako o programiranju tako o prolećnim rolnicama. Pričljivi ETF-ovac naravno nije mogao da opstane u tako neprijateljskom okruženju i posle nekoliko meseci je otišao. Isti taj developer koji nije hteo da uvodi u posao nove kolege je nedavno doveo u kompaniju svoju devojku/ženu koja je bez posla duži vremenski period. Baš me zanima da li mu ne pada na pamet da i nju uvodi u posao ili će se ovaj put potruditi da to uradi što bolje. Suma sumarum burazersko drugarska kompanija u kojoj neko sa strane nema šta da traži.

Korisno? 8
Intervju
11.10.2023

AWS Infrastructure Cloud Specialist

Bez ponude za posao

Online intervju

Kako je izgledao proces

Krajnje cudan. Razgovor sa 3 project manager-a koje nisu informisane o tehnologijama, bez nekog specificnog razgovora sa HR-ovima da bi mi na kraju rekli, mi prvi put ovo radimo i radimo istrazivanje... Nisam siguran da li stvarno traze ljudi, ili rade istrazivanje trzista...
Korisno? 9