O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
TippNet d.o.o. logo

TippNet d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

TippNet je danas neprikosnoveni lider u regionu na polju Internet provajdinga. Od početnih koraka u oblasti BBS mreža izrasli smo u firmu čije Internet usluge koristi desetak hiljada zadovoljnih korisnika, od skromnijih koji koriste dial-up pristup, preko cele armije wi-fi korisnika, do ADSL pretplatnika, kao i firmi koje imaju iznajmljenu liniju.

TippNet je prvi subotički ISP i jedan od prvih u Jugoslaviji. U početku su naši korisnici imali na raspolaganju pristup Internetu putem modema, a poslovnim korisnicima obezbeđivali smo povezivanje na Internet iznajmljenom linijom.

TippNet je bio pionir u razvoju bežičnog Interneta u gradu i širem području. Tokom više od 8 godina razvoja ovog sistema, izborili smo, i do danas zadržali, ubedljivu lidersku poziciju na ovom polju. Danas raspolažemo sa skoro 100 pristupnih tačaka u regionu Severne Bačke i Banata. Naš wireless Internet koristi preko 5.000 aktivnih korisnika, od toga je veliki broj preduzeća, ustanova i institucija.

Uvođenje ADSL pristupa Internetu logičan je nastavak ekspanzije TippNeta na polju provajdinga. Danas raspolažemo sa preko 1.200 ADSL portova.

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi i projektovanjem, izvođenjem i održavanjem računarskih mreža, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem računara, prodajom računarskih komponenti i opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i međunarodnih domena, prodajom računarske literature i drugim delatnostima.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt