TippNet d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TippNet je danas neprikosnoveni lider u regionu na polju Internet provajdinga. Od početnih koraka u oblasti BBS mreža izrasli smo u firmu čije Internet usluge koristi desetak hiljada zadovoljnih korisnika, od skromnijih koji koriste dial-up pristup, preko cele armije wi-fi korisnika, do ADSL pretplatnika, kao i firmi koje imaju iznajmljenu liniju.

TippNet je prvi subotički ISP i jedan od prvih u Jugoslaviji. U početku su naši korisnici imali na raspolaganju pristup Internetu putem modema, a poslovnim korisnicima obezbeđivali smo povezivanje na Internet iznajmljenom linijom.

TippNet je bio pionir u razvoju bežičnog Interneta u gradu i širem području. Tokom više od 8 godina razvoja ovog sistema, izborili smo, i do danas zadržali, ubedljivu lidersku poziciju na ovom polju. Danas raspolažemo sa skoro 100 pristupnih tačaka u regionu Severne Bačke i Banata. Naš wireless Internet koristi preko 5.000 aktivnih korisnika, od toga je veliki broj preduzeća, ustanova i institucija.

Uvođenje ADSL pristupa Internetu logičan je nastavak ekspanzije TippNeta na polju provajdinga. Danas raspolažemo sa preko 1.200 ADSL portova.

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi i projektovanjem, izvođenjem i održavanjem računarskih mreža, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem računara, prodajom računarskih komponenti i opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i međunarodnih domena, prodajom računarske literature i drugim delatnostima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TIPPNET
Adresa
Karađorđev put 2, Subotica
Datum osnivanja
08.05.1996.
PIB
100850677
Matični broj
08637415
Poslovni naziv
TIPPNET DOO ZA INFORMATIČKE USLUGE SUBOTICA - INFORMATIKAI SZOLGALTATASI KFT SZABADKA, SUBOTICA
Delatnost kompanije
6120 Bezične telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bela Vojnić-Zelić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija