O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Titan Dizajn logo

Titan Dizajn

Oceni kompaniju

O nama

Naš tim čine iskusni profesionalci iz oblasti grafičkog i veb dizajna, kao i oni koji se bave programiranjem i optimizacijom sajtova za pretraživače. Znanje i kreativnost su naši glavni aduti a sa ponosom možemo reći da svakodnevno radimo na sticanju novih veština.

Kada je u pitanju dizajn veb sajtova, naše iskustvo i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima u ovoj oblasti, omogućuju nam da klijentima ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajnerska rešenja.

Posedujemo veliko iskustvo u dizajnu logotipa, kao i u kreiranju celokupnog vizuelnog identiteta za firme i kompanije. Takođe, u naš popis usluga koje nudimo ubrajamo i dizajniranje knjige grafičkih standarda, u kojoj detaljno i po svim najvažnijim pravilima opisujemo na koji način se vaš logo može upotrebiti na štampanim medijima i na internetu.

Naš tim čine art direktor, graficki dizajner, web dizajner, fotograf, web programer, web ekspert i stručnjak za optimizaciju – što nam omogućava da ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih aspekata jednog dizajn rešenja, pa do podrške i održavanja sajta nakon završetka projekta.

Kontakt

Milutina Milankovića 120a, 11000 Beograd, Srbija