Kontakt

Adresa 2810 N Church St, #36879, Vilmington, Delaver 19802, Sjedinjene Američke Države
Zaposlenih 1,001-5,000
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Toptal je globalna mreža vrhunskih talenata u poslu, dizajnu i tehnologiji koja omogućava kompanijama da skaliraju svoje timove na zahtev. Sa 200 miliona dolara godišnjeg prihoda i preko 40% rasta u odnosu na prošlu godinu, Toptal je najveća distribuirana radna snaga na svetu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Toptal

Opšti utisak i preporuka

5
100%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

4.5

Balans karijere i privatnog života

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

4

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 06.09.2022

Senior Software Developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Prethodno radio/la Projekat / Freelance 2-4 godine
Pozitivno

Radio sam za njih 3 godine. Izuzetna kompanija, bio sam mozda i najzadovoljniji radeci za njih. Organizacija je na zavidnom nivou, domace kompanije mogu da uce od njih. Prednost je sto postoji mogucnost biranja projekata i kompanija sa kojima se saradjuje kao i pregovaranje o naplati u nekim slucajevima. Radi se od kuce,...

Zamerke

Jako je postalo kompetitivno, neki juniori uporno pokusavaju da preuzmu na sebe poslove kojima nisu dorasli i koce projekte velike vaznosti.

1
Iskustvo · 24.08.2022

FrontEnd Developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Prethodno radio/la Projekat / Freelance Manje od jedne godine
Pozitivno

Potpuno remote kompanija i pozicije. Kompanija se aktivno trudi da pomogne u odabiru projekata koji su interesantni i zadovoljan sam platom koju sam dobijao. Proces selekcije kandidata za posao je malo tezi i konkurencija je sve veca, ali za one koji znaju sta rade, nema problema. Nije potrebno klasicno obrazovanje, bitno je da se razumete u materiju.

Zamerke

Nema mogucnosti rada iz kancelarije.

0

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu