Kontakt

Adresa 46–48 Wyndham Street, Hong Kong, 999077 Hong Kong
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Osnovana 2013. godine, Trace Labs započela je sa primenom sistema sledljivosti za kompanije za preradu hrane u Evropi. Da bi rešili pitanja poverenja u lance snabdevanja, prvi put su predstavili blockchain tehnologiju 2016. godine i od tada kreću u razvoj univerzalnih rešenja za razmenu podataka za povećanje poverenja u lance snabdevanja. 2017. godine ušli su u Valmart Food Innovation Pipeline i dobili su Valmart Innovation Spark Avard.

Da bi podržali skalabilnost za slučajeve upotrebe lanca snabdevanja, dizajnirali su i lansirali OriginTrail protokol zasnovan na Ethereum-u. Sa ugrađenom logikom globalnih standarda podataka, sistem podržava univerzalnu razmenu podataka (interoperabilnost), a povezuje, a ne zamenjuje stare IT sisteme (međusobna povezanost) i obezbeđuje nepromenljivost podataka korišćenjem blockchain tehnologije (integritet).

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu