Trace Labs

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

46–48 Wyndham Street, Hong Kong, 999077 Hong Kong


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovana 2013. godine, Trace Labs započela je sa primenom sistema sledljivosti za kompanije za preradu hrane u Evropi. Da bi rešili pitanja poverenja u lance snabdevanja, prvi put su predstavili blockchain tehnologiju 2016. godine i od tada kreću u razvoj univerzalnih rešenja za razmenu podataka za povećanje poverenja u lance snabdevanja. 2017. godine ušli su u Valmart Food Innovation Pipeline i dobili su Valmart Innovation Spark Avard.

Da bi podržali skalabilnost za slučajeve upotrebe lanca snabdevanja, dizajnirali su i lansirali OriginTrail protokol zasnovan na Ethereum-u. Sa ugrađenom logikom globalnih standarda podataka, sistem podržava univerzalnu razmenu podataka (interoperabilnost), a povezuje, a ne zamenjuje stare IT sisteme (međusobna povezanost) i obezbeđuje nepromenljivost podataka korišćenjem blockchain tehnologije (integritet).


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Trace Labs sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška