Trace Labs

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovana 2013. godine, Trace Labs započela je sa primenom sistema sledljivosti za kompanije za preradu hrane u Evropi. Da bi rešili pitanja poverenja u lance snabdevanja, prvi put su predstavili blockchain tehnologiju 2016. godine i od tada kreću u razvoj univerzalnih rešenja za razmenu podataka za povećanje poverenja u lance snabdevanja. 2017. godine ušli su u Valmart Food Innovation Pipeline i dobili su Valmart Innovation Spark Avard.

Da bi podržali skalabilnost za slučajeve upotrebe lanca snabdevanja, dizajnirali su i lansirali OriginTrail protokol zasnovan na Ethereum-u. Sa ugrađenom logikom globalnih standarda podataka, sistem podržava univerzalnu razmenu podataka (interoperabilnost), a povezuje, a ne zamenjuje stare IT sisteme (međusobna povezanost) i obezbeđuje nepromenljivost podataka korišćenjem blockchain tehnologije (integritet).

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija