TradeCore

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TradeCore

Delivery Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
HR je odličan, od inicijalnog kontakta do samog kraja. 4 koraka, uvodni intervju, test, tehnički i finalni. Tehnički intervju je malo čudan jer se ponavlja dosta pitanja iz inicijalnog intervjua pa ne znate da li treba da ponavljate odgovore ili da kažete ono što prvi put niste stigli.

utisak sa intervjua postavljen: 29.01.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

QA Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvo je poslat zadatak gde treba uz pomoć Behave frameworka automatizovati signup formu + portal, sa fokusom na kvalitet samog frameworka i pokrivenosti scenarija. Posle toga, ako je test zadovoljavajuć, ide razgovor sa HR-om i onda tehnički intervju, gde se prolazi kroz test, ostala radna iskustva i generalno tvoja interesovanja. Ljudi su bili jako prijatni i razgovor je bio zabavan.

utisak sa intervjua postavljen: 29.01.2019.

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
HR te pita pitanja tipa koji ti je najdraži projekat, standardna glupa corporate pitanja...umislili su da su Google i Microsoft... Nisu mi se svideli u startu, sve mi je bilo jasno nakon hr pitanja a i same drage kolege vidite koliko negativnih feedbacka ovde imaju... Bežati od njih.
Pitanja sa intervjua
  • Koji ti je najdraži projekat?

utisak sa intervjua postavljen: 25.12.2018.

Python developer

Irfan D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Posle prvog kontakta sa kompanijom, dobio zadatak, veoma interesantan zadatak, koji sam završio za dve nedelje (to je i rok). Posle toga HR intervju i Tehnički intervju. Veoma prijatan i jedan i drugi. Iako nisam dobio posao, naučio dosta toga, i stekao fina iskustva.

utisak sa intervjua postavljen: 14.09.2018.

Python programer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Inicijalni intervju sam imao sa regruterom iz HR agencije. Intervju je bio opušten a regruter prijatan i otvoren za komunikaciju. Posle toga proces selekcije je preuzela regruterka iz Tradecora. Profesionalna komunikacija, regruterka otvorena za pitanja i veoma srdačna i prijatna osoba. Poslala mi je zadatak sa rokom za rešavanje od četrnaest dana. Zbog nedostatka vremena (zaposlen sam puno radno vreme) i nedostatka znanja nisam baš uradio za prelaznu ocenu. Povratne informacije o zadatku (detaljan opis grešaka i komentar zadatka) sam dobio u roku od nekoliko dana tako da je ceo proces selekcije za mene bio nešto više od tri nedelje. Sve u svemu veoma pozitivno iskustvo iako nisam dobio posao.

utisak sa intervjua postavljen: 10.09.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tradecore je britanska kompanija sa predstavništvom u Beogradu. Mi razvijamo sopstvene proizvode u sferi finansijskog poslovanja, sa ciljem da promenimo uobičajen, komplikovan i skup način investiranja u akcije i ponudimo ljudima širom sveta brza, nova i pristupačna rešenja za ulaganje novca tako da on radi za njih.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Customer Success Representative

Beograd  • Rok: 05.03.2019

Daily communication with clients. Efficient delivery of changes according to client requirements. Tracking/documenting ticket histories, issues and actionable steps... (pročitaj oglas)

Senior Frontend Engineer

Beograd  • Rok: 28.12.2018

JavaScript (functional programming paradigm, working with scopes, events, and DOM), ReactJS, Promises/RESTful APIs... (pročitaj oglas)

Delivery Manager

Beograd  • Rok: 14.12.2018

3+ years of experience building and managing development teams. Experience with fixed delivery dates and estimation processes... (pročitaj oglas)

Python Engineer

Beograd  • Rok: 14.12.2018

Excellent English communication skills - both written and verbal. Experience with working in distributed teams (not only freelancing/outsourcing)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Kneza Mihaila 1-3, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
03.10.2013.
PIB
108248922
Matični broj
20961082
Poslovni naziv
TradeCore d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
7311 - Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stefan Pajković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija