Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Trenkwalder kadrovske usluge d.o.o.

SAP SD / MM konsultant (m/ž)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 99 nedelja
Kako je izgledao proces
Ne znam sta sam uopšte i očekivala od kompanije koja "Stručnjaci za posredovanje u zapošljavanju u kompaniji Trenkwalder razumeju specifične potrebe klijenata i grade snažne odnose sa kandidatima iz različitih profesija i oblasti". Odnosi su toliko snažni da nisu mogli da podnesu ni jedan kurtoazni e-mail.

utisak sa intervjua postavljen: 31.08.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Trenkwalder garantuje najnovija inovativna personalna rešenja, dinamičnu ekspanziju u srcu Evrope kao i jasne vrednosti i pouzdano partnerstvo sa klijentima i saradnicima. Među vodećim internacionalnim preduzećima koja u Evropi pružaju usluge u oblasti zapošljavanja, Trenkwalder zauzima posebno mesto zbog svog poslovnog porekla i svojih jedinstvenih faktora uspeha. Trenkwalder se po svojim sposobnostima ubraja u deset najvećih evropskih preduzeća u oblasti pružanja usluga u oblasti zapošljavanja. Internacionalno jedinstveni standardi koncerna u ključnim oblastima regrutovanja personala, kadrovske logistike i upravljanja personalom čine preduzeće strateškim partnerom velikih internacionalnih preduzeća.

Trenkwalder spada u grupu onih austrijskih preduzeća orijentisanih ka budućnosti i šansama koja su prepoznala veliki razvojni potencijal srednjoevropskog privrednog prostora i odlučno ga koristile zajedno sa svojim partnerima u regionu.

Danas je Trenkwalder ne samo lider na tržištu već i lider u oblasti know how u celom regionu. Iza toga se skriva povezanost međunarodnih standarda koncerna i lokalnih ekspertiza na nivou zemalja. To Trenkwalder čini strateškim partnerom velikih međunarodnih preduzeća koja su aktivna u regionu i kojima Trenkwalder može da ponudi najveći stepen učinka i transparentnosti.

Trenkwalder je danas lider na tržištu u Austriji, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj i u ovim zemljama ima tržišne udele daleko iznad uobičajenih vrednosti u Evropi. Najvažnije zemlje sledećeg koraka ekspanzije Trenkwaldera su Poljska, Rumunija,... liderstvo na tržištu ovde treba da bude dostignuto do 2008. godine. Osim regiona Srednje i Istočne Evrope Trenkwalder koncentriše svoje snage i na razvoj nemačkog tržišta rada na određeno vreme. Ovde se preduzeće trenutno nalazi u fazi geografskog horizontalnog rasta, tržišni udeli na prostoru Južne Nemačke trenutno iznose 13% i do 2008. godine treba da porastu na 25%.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Business Support System Expert – Navision

Beograd  • Rok: 04.09.2019

University degree in Electrical Engineering or Computer Science. Fluent in English. At least 2 years of experience on Microsoft Dynamics NAV ERP... (pročitaj oglas)

Business Support System Expert – SAP

Beograd  • Rok: 27.08.2019

University degree in Electrical Engineering or Computer Science. Fluent in English. At least 3 years of experience on SAP ERP or SAP SuccessFactors as SAP Basis, Consultant or Developer. Ability to work in an international team... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TRENKWALDER KADROVSKE USLUGE
Adresa
Omladinskih Brigada 86, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
03.02.2005.
PIB
103720151
Matični broj
20009616
Poslovni naziv
TRENKWALDER KADROVSKE USLUGE DOO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mališa Grujić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija