Trgovina Prest d.o.o.

Trgovina Prest d.o.o.

Kontakt

Adresa Maršala Tita 249T, 18000 Niš - Donje Međurovo, Srbija ; Primorska 84, 21000 Novi Sad, Srbija ; Bulevar oslobođenja 17, 32000 Čačak, Srbija
PIB 104349752
MB 20149370
Predstavništvo Maršala Tita 249T, 18000 Niš - Donje Međurovo, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

PREST doo je kompanija koja se bavi distribucijom konditorskih proizvoda na teritoriji Republike Srbije. Osnovan je 2006. godine. U početku, poslovanje se zasnivalo na distribuciji konditorskih proizvoda dva domaća proizvođača na teritoriji jugoistočne Srbije. Nedugo zatim kompanija počinje distribuciju proizvoda drugih proizvođača iz Srbije i regiona. Uporedo sa širenjem asortimana proizvoda, širi se i teritorija na kojoj distribuiramo proizvode. Trenutno PREST pokriva svojom distributivnom mrežom teritoriju cele Srbije kroz tri distributivna centra u Nišu, Novom Sadu i Čačku. Kao svoju veliku prednost u distribuciji ističemo ažurnost u snabdevanju kupaca robom koja se isporučuje u roku od 24 časa, zahvaljujući voznom parku koji broji 60 vozila, od kojih transportnih – kombija i kamiona ima 23. Pored distribucije, PREST neprestano radi na razvoju svog brenda. Proizvode razvijamo osluškujući želje naših kupaca, ali i krajnjih potrošača. Danas pod brendom PREST proizvodimo preko 80 konditorskih proizvoda. Kao doprinos strategiji razvoja imamo distirbutere za brend PREST u Severnoj Makedoni i Crnoj Gori, sa planom za proširenje na ostale zemlje regiona. Prest je kompanija koja pruža vrhunske usluge distribucije partnerima i kupcima širom Srbije i regiona. Broj naših klijenata nakon 16 godina poslovanja iznosi blizu 5000 sa preko 6500 istovarnih mesta. Iz godine u godinu pokazujemo sve veću efikasnost i efektivnost u poslovanju, a dugogodišnja saradnja sa velikim i stabilnim partnerima doprinosi našem uspehu i konstantnom rastu. Kao kompanija u razvoju, orjentisani smo ne samo ka potrebama naših partnera i kupaca, već i zaposlenih koji predstavljaju našu najveću snagu. Danas PREST broji 80 radnika u tri distributivna centra. Trudimo se da budemo zdravo i podsticajno okruženje za rad, da gradimo odnose zasnovane na uzajamnom poverenju i lojalnosti. Timskim radom, sledeći viziju kompanije, ostvarujemo postavljene ciljeve. O našem uspehu govore postignuti rezultati na koje smo izuzetno ponosni.

Misija - Kvalitetna usluga na svim tržištima na kojima poslujemo uz uvažavanje potreba partnera, klijenata i krajnjih potrošača, i poštovanja zaposlenih. Ostvarenje postavljenih ciljeva u skladu je sa ključnim principima poslovanja naše kompanije:

Posvećenost
Razvoj
Efikasnost
Stabilost
Timski rad

Vizija
Naša vizija je da postanemo najbolji distributer na teritoriji Republike Srbije i regiona, čiji će standardi poslovanja postati merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima –proizvodjačima pri izboru distributera, kupcima pri izboru dobavljača, zaposlenima pri izboru poslodavca, društvenoj zajednici odgovoran i pouzdan partner.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv PREST
Poslovni naziv TRGOVINA PREST DOO NIŠ - DONJE MEĐUROVO
Delatnost kompanije 4636 - Trgovina na veliko šećerom, čokoladom i slatkišima
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Maršala Tita 249T, 18000 Niš - Donje Međurovo, Srbija
Datum osnivanja 10.04.2006.
PIB 104349752
MB 20149370
Zakonski zastupnici
Predrag Stanković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu