O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Tri O logo

Tri O

4.5

O nama

Preduzeće TRI O d.o.o, čija je osnovna delatnost trgovina gvožđarskom robom i belom tehnikom na veliko i malo, već više od 20 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije. Zahvaljujući širokom asortimanu robe, sa više od 25.000 artikala u ponudi, kao i vrhunskoj usluzi, naša kompanija je stekla poverenje velikog broja potrošača.

Od samih početaka 1991. godine, TRI O je uspeo da se uspešno pozicionira na tržištu Srbije. Usled razvoja posla i osluškivanja potreba kupaca, prva radnja sa gvožđarskom robom otvorena je 1995. godine u objektu površine 15 m² u Aranđelovcu. Kako su se poboljšala kretanja na tržištu, preduzeće TRI O je svake godine sve više napredovalo i širilo svoje kapacitete, pa već 1996. godine otvara još jedan maloprodajni objekat površine 15 m². Od 2000. godine asortiman u maloprodajnim objektima se proširuje i na prodaju bele tehnike, kada otvaramo prvu robnu kuću površine 130m² u Aranđelovcu.


TRI O je za 30 godina postojanja izgradio maloprodajni lanac sa 23 maloprodajna objekta na atraktivnim lokacijama u većim gradovima centralne Srbije (Beograd, Zlatibor, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Mladenovac, Topola, Lazarevac, Valjevo, Jagodina, Niš, Aranđelovac, Rača, Velika Plana, Mionica, Lajkovac, Smederevo, Smederevska Palanka, Leštane) čime je postao prepoznatljiv brend i omiljeno mesto kupovine. Zbog prepoznatljivosti i pozicije koju TRI O ostvaruje na našem tržištu, ovaj maloprodajni lanac će i dalje nastaviti svoj razvoj i uspešno pružati usluge svim potrošačima.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Industrijska zona 464 34300 Aranđelovac, 34300
0628817452