O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Trivium Subotica d.o.o. logo

Trivium Subotica d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Trivium je u zadnjoj deceniji postao aktivan učesnik špediterske struke. Naše kancelarije pružaju špediterske usluge visokog kvaliteta uglavnom u pograničnim regionima Republike Mađarske i okružnih zemalja kao što su Srbija, Ukrajina, Rumunija i Hrvatska. 

Matična firma je osnovana 1990. godine. U obavljanju delatnosti prioritet imaju špediterske usluge, ali se naša firma bavi i edukacijom. Uprkos tome što edukacija ima dopunski karakter u našem poslovanju, smatramo da je edukacija od jako velikog značaja, pošto se na taj način obezbeđuje ažurno praćenje zakona i propisa iz oblasti špedicije. Struktura firme je izgrađena tako da kancelarije funkcionišu kao samostalni profitni centri. Efikasno funkcionisanje ovih profitnih centara pomažu naše ispostave u Bugarskoj i Srbiji, koji se vode pod firmama "Trivium Sofia" Eood i "Trivium Subotica" d.o.o.

"Trivium Subotica" osnovana je 2001. godine. Glavni cilj osnivanja društva je, da se uspostavi takva baza, gde se klijenti iz Srbije, na svom maternjem jeziku, mogu informisati o mađarskim carinskim poslovima. U glavni profil "Trivium Subotice" spada pronalaženje potencijalnih klijenata u Srbiji odnosno pružanje saveta o mađarskim carinskim propisima. Kancelarije na srpskoj strani graničnih prelaza, u cilju ubrzanja prelaska granice, već u Srbiji započinju sa usluživanjem klijenata. 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt