Kontakt

Adresa Tošin bunar 272 Beograd - Novi Beograd, Srbija
PIB 100570824
MB 17409042
Zaposlenih 501 - 1000
Predstavništvo Tošin bunar 272 Beograd - Novi Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Cilj nam je da svako od nas učestvuje u kreiranju okruženja u kome svako ima mogućnost da primeni svoja znanja, i još važnije, da stiče različite veštine i stručnost u onome što radi. Ovo nam je važno, jer se tako i mi razvijamo kao pojedinci, tako naš tim raste i sve to nam pomaže da pružamo bolju uslugu našim klijentima. Zato naš Tim za razvoj zaposlenih, kroz svakodnevni rad, pomaže kolegama da budu efikasniji i spremni za dalji razvoj i učenje.

Ako govorite i jezike kao što su: engleski, nemački, italijanski, španski, francuski, katalonski, holandski…i ako razumete koliko znači iskrena i profesionalna podrška (i vama i korisnicima) prosledite nam svoj CV i postanite deo jedne uzbudljive priče. Budite deo jednog dinamičnog i multikulturalnog okruženja.

Osnovani smo 2002. godine u Beogradu. Poslujemo u okviru Business Process Outsourcing (BPO) industrije i naš fokus je inovativnan pristup u pružanju outsourcing usluga i poboljšavanje različitih poslovnih procesa za naše klijente, sa fokusom korisničku podršku. Trizma je kompanija M+ Grupe, koja je najbrže rastuće Business Process Technology Outsourcing kompanija u regionu jugoistočne Evrope. Deo smo internacinalne grupacije, koja trenutno svoje kancelarije ima u više od 9 zemalja. Samim tim, Trizma se trudi da kreira prilike za zaposlenje za što veći broj ljudi, koristeći snagu grupacije uz ekspertizu lokalnih tržišta.

Načini prvi korak u kreiranju svoje profesionalne budućnosti uz zabavnu sadašnjost.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Trizma

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 26.05.2022.

Technical support

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prvi inicijalni razgovor je bio telefonom, zapravo to je bilo samo kratka informacija i zakazivanje intervuja za strani jezik na lokaciji Berlitz. Nakon nedelju dana imao sam intervju, gde je bio zadatak lični opis (nešto o sebi) i iskustvu. Ovo iskustvo je za mene bilo veoma negativno (delumično i mojom krivicom), ali...

0
Intervju · 25.05.2022.

Operater

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Intervju se sastojao iz tri dela. Prvi dio je bio test engleskog, usmeni i pismeni. Zatim intervju i na kraju test koji je obuhvatao pitanja iz IT dela. Nazvali su me nakon mesec dana ali zbog ličnih razloga sam morala da odbijem ponudu.

Pitanja sa intervjua
  • Kako pomoći korisniku ako se pokvari miš?
1
Intervju · 18.12.2020.

Help Desk Specialist - English

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Pozvan sam na razgovor preko Google Meet-a sa još dvojicom kandidata koji su se prijavili za ovu istu poziciju. Intervju su održale dve predstavnice iz ove firme. Nakon što su nam se predstavile i rekle neke osnovne stvari o firmi kao i NCR-u, onda je na vreme došao razgovor. Razgovor je bio zamišljen da bude u formi diskusije...

Pitanja sa intervjua
  • Opiši poslednju situaciju kada si imao nesuglasice sa kolegom i kako si to uspeo da rešiš?
20
Arhiva | Iskustvo · 15.09.2017

Network Support Specialist

Opšti utisak

5
Preporučuje
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Trizma ustupa radnu snagu dobroj kompaniji sa kojom ima dugogodišnju saradnju i u tom pogledu je sve sasvim ok i korektno. Radi se paralelno sa ljudima iz kompanije sa istim opterećenjem ali i benefitima. Redovna isplata svakog 10. u mesecu za prethodni mesec, prijava od prvog dana na pun iznos plate, jako korektan odnos...

Zamerke

Plaća se samo gradski prevoz za teritoriju Beograda ali ne i međugradski prevoz što je otežavajuće za zaposlene iz unutrašnjosti. Nema obezbeđenog parking prostora za zaposlene.

9
Arhiva | Intervju · 15.09.2017.

Network Support Specialist

Pozitivno iskustvo

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi korak selekcije je testiranje Engleskog jezika u jednoj stranoj školi. Drugi deo selekcije se radi u kompaniji sa kojom Trizma ima ugovor o ustupanju radne snage. Tu se istog dana, obavlja intervju sa kadrovskom službom Trizme i nakon toga stručni intervju sa rukovodiocem službe u toj kompaniji. Treći korak je obaveštavanje...

4

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv Trizma
Poslovni naziv DRUŠTVO ZA PRUŽANJE USLUGA TRIZMA DOO, BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije Konsulantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Tošin Bunar 272, 11000 Beograd
Datum osnivanja 15.07.2002.
PIB 100570824
MB 17409042
Zakonski zastupnici
Marko Kovačević - Direktor
Dragica Bojanić - Direktor
Željko Rosić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

800

IT Specialist 1 plata

MIN
800
PROSEK
800
MEDIJANA
800
MAX
800

Prosečna neto plata

500

Business Analyst 1 plata

MIN
500
PROSEK
500
MEDIJANA
500
MAX
500

Prosečna neto plata

850

System Administrator 1 plata

MIN
850
PROSEK
850
MEDIJANA
850
MAX
850

Prosečna neto plata

3 € /satnica

Database Administrator 1 plata

MIN
3
PROSEK
3
MEDIJANA
3
MAX
3