Two Desperados

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Two Desperados

  (9 utisaka)
34% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.6
beneficije

2.7
mogućnost napredovanja

2.9
balans između karijere i privatnog života

Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Korektna ekipa. Klasična pitanja iz OOP, Unity engine. Prijatan tehnički razgovor sa članovima tima, koji zahtevaju razumevanje koncepta OOP. Prolazak kroz moje dosadašnje projekte i njihovo poklapanje sa njihovim projektima. Dobio sam ponudu, ali iz razloga što sam iz druge kompanije dobio bolju, morao sam da odbijem. Sve najbolje o kompaniji :)

utisak sa intervjua postavljen: 23.10.2020.

Unity Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online/Skype
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je bio potpuno korektan. Njihov lead je maksimalno korektan medjutim imam utisak da kompanija ne zna sta hoce - a on mora da radi kako kompanija nalaze. Sto se tice ljudi sa kojima sam imao kontakt u procesu selekcije mogu reci sve najbolje. Na kraju test projekta lepo smo prosli kroz source code, lead je lepo objasnio sve sta su ocekivali i kako. Posto sam video dosta negativnih komentara o ovoj kompaniji mogu reci da se to sada sve promenilo na bolje iako nisam prosao. Ono sto ja mislim je problem u kompaniji, tj u procesu selekcije. Test projekat koji se dobije za Unity developera je implementacija algoritma koje nikada u zivotu neces implementirati gde god da radis jer postoje algoritmi koji to rade u Unity vec dugi niz godina koji rade savrseno i ti neces izmisliti toplu vodu. Samim tim je uzasno dosadan. Nadao sam se da ce test biti da napravis neku igru... Ali ok, neko bih rekao da zele da vide kako razmisljas sto je validno ali onda ne rusis kandidata koji napravi neke sitne propuste (ne oko implementacije algoritama nego nesto potpuno sporedno), pogotovo ako je svestan tih propusta. Koliko sam razumeo nisam jedini developer koji nije prosao zbog takvih stvari sto je ok. Usput ti kazu kako zele da zaposle dvocifren broj developera i da traze ljude. Kompanija hoce jednoroge za ne tako puno para, nadam se da ce ih pronaci. Sve u svemu imam pozitivno iskustvo sa ljudima koji su me intervjuisali ali politika kompanije tu sada igra drugu ulogu. Jedna od onih kompanija gde bi zaposleni pod istim standardima najverovatnije popadali taj test projekat pa sada od novih traze da prde dugu :) (izvinite na izrazu). Posto sam izgubio dosta svog vremena za test projekat gde nisam nista relevantno naucio, a gde bi u bilo kojoj drugoj kompaniji dobio ponudu, savet je da izbegavate test projekat ako nemate puno slobodnog vremena.

utisak sa intervjua postavljen: 07.07.2020.

Producer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Atmosfera je fenomenalna, kolege su profesionalne, uslovi rada su odlični, menadžeri pristupačni i fleksibilni.
Dva vrlo uspešna proizvoda, konstantno usavršavanje zaposlenih kroz kurseve, dovođenje eksperata iz raznih oblasti, učestvovanje na konferencijama.
Poslodavac se trudi da obezbedi sve što bilo ko od kolega potraži, uvek je moguće uzeti slobodan dan ili odmor.
Zamerke kompaniji
Studio je dosta napredovao u poslednje tri godine, sada je to potpuno druga kompanija i isključivo se bavi razvojem video igara - ne i web sajtova, tako da drugi komentari koji se odnose na ovaj period nisu relevantni.
preporučujem
utisak postavljen: 17.07.2019.

Unity Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd, Vracar
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 20 nedelja
Kako je izgledao proces
Poslao sam CV, javili da ćemo se čuti i verovatno videti sledeće nedelje. 3 meseca kasnije - jave se, i zakažemo intervju. Dođem na intervju na kome je trebao da prisustvuje i šef, a šef - zaboravio i otisao kući! Na intervjuu malo popričao sa lead developerom (cool lik) i rekli da ćemo se čuti koliko već sutra, i od tada nigde ni traga ni glasa od njih.

utisak sa intervjua postavljen: 15.06.2020.

C# Intern


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Naučićete možda C# i Unity. Moj radni odnos u firmi je bio jako kratak. Pobegao sam glavom bez obzira.
Zamerke kompaniji
"Mentor" kojeg sam imao nije hteo da progovori sa mnom ni reč. Kroz sat i po vremena me je sproveo kroz oba projekta na kojima rade i odmah su mi zadali zadatak da odradim koji će da im ima koristi, iako sam pre toga naglasio da ne znam ni C# ni Unity kako treba.
Dok sam radio task nisam smeo da pitam "mentora" da mi pomogne uživo jer je bila mrtva tišina u sobi gde su developeri, pa mi je bilo glupo da prekidam tišinu.
Poslao sam mu poruku na šta mi je on rekao da pogledam u drugom projektu.
ne preporučujem
utisak postavljen: 16.05.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Two Desperados je razvojna kompanija za premium igrice. Sa ovim poslom počeli smo u 2010. godini, sa idejom stvaranja dobro dizajniranih, umno zagonetnih igara. Od "Revelation of Ancient Mysteries" do "The Dreamatorium of Dr. Magnus", trudimo se da pružimo odlično iskustvo.

Dve reči - gejmerski entuzijasti. Mi volimo izradu igara, od umetnosti koncepta, kroz sve faze stvaranja, primenjujemo naš glavni sastojak - strast. Ako vidite sebe kao člana našeg tima, slobodno nas kontaktirajte.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TWO DESPERADOS
Adresa
Makenzijeva 32
Datum osnivanja
27.10.2011.
PIB
107304558
Matični broj
20777877
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE TWO DESPERADOS DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vojislav Milutinović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija