O kompaniji
8
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Tyllo logo

Tyllo

4

Iskustva

4 100%

Menadžment kompanije

4.7

Beneficije

4

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

4.7

Zadovoljstvo projektima

2.7

Mogućnost napredovanja

3.7
Intervju
19.12.2023
Pozitivno iskustvo

Software Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

c++ tim Prvi krug: Prijatan razgovor sa HR i CTO. Drugi krug: Tehnički intervju sa team leadom i seniorom iz tima. Intervju je tehnička diskusija, bez livecodinga. Diskusije i pitanja o mom dosadašnjem iskustvu. Dosta pitanja o threadingu. Pitanja usklađena prema onome što sam navela kao pređašnje iskustvo, uopšteno prijatan razgovor.
Korisno? 0
Iskustvo
19.12.2023
Potvrđen Linkedin identitet
4 Preporučuje

Software developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Prijatan tim i rukovodstvo kompanije, lagana atmosfera za rad bez pritisaka i žurbe. Dosta poverenja prema zaposlenima još od prvog dana rada. Konkretno u c++ timu je projekat legacy, pa se više radio benchmarking, server tuning, pomoćne interne aplikacije - raznovrsan posao, nije samo čist development. Celokupno iskustvo sa poslodavcem je pozitivno, odnos prema zaposlenima super. Hibridni rad, dolasci u kancelariju/kod klijenta u zavisnosti od dogovora sa timom. Ima i ljudi koji nisu iz Beograda i rade potpuno remote.

Zamerke

Konkretno za Tyllo kao poslodavca nemam zamerke, zamerke prevashodno upućujem ka klijentu - slab i nesistematičan onboarding na kompleksan sistem, slaba dokumentacija i lični utisak da je tim prevelik za količinu posla koja treba da se obavi, pa smo često ostajali bez taskova ili delili jednostavne taskove na 2+ osobe, što je bilo neefikasno. Međutim, u trenutku kada sam napustila kompaniju bile su u toku akcije na strani klijenta da se ovi nedostaci poboljšaju, tako da je možda već sada situacija bolja.

Korisno? 0
Intervju
12.06.2023
Negativno iskustvo

Java backend developer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 5 nedelja

Kako je izgledao proces

Ceo proces selekcije je trajao nesto vise od mesec dana. Prvo je bio razgovor sa HR klasicna HR pitanja prolazenje kroz CV ocekivanja od narednog posla i finansiska ocekivanja. Nakon prvog razgovora nisam dobio nikakav feedback dve nedelje nako toga me je pozvala devojka iz HR u zelji da zakaze tehnicki intervju. Tehnicki intervju je bio srednje tezine sto se tice pitanja ali poprilicno naporan zato je teoretski propitivanje trajalo nesto vise od sat i po vremena pritom dosta pitanja su bila poprlilicno konfuzna
Korisno? 1
Intervju
16.05.2023
Pozitivno iskustvo

Software Engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Kako je izgledao proces

Prvi krug se sastoji od HR intervjua, upoznavanje sa kompanijom i kratak razgovor o interesovanjima kandidata. Drugi krug je tehničke prirode i uglavnom budu uobičajena pitanja vezana za tehnologije/jezike. Intervju je srednje težine.
Korisno? 0
Iskustvo
16.05.2023
3

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Saradnja sa ljudima sjajna! Menadžemnt Tylla ima osećaj za privatni život i obaveze ljudi.

Zamerke

Generalno nema konkretnih zamerki prema kompaniji, više prema klijentu sa kojim se sarađuje.

Korisno? 0
Intervju
28.03.2023
Pozitivno iskustvo

C++ Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Sastojao se od dva kruga. U prvom krugu koji je trajao krako oko pola sat imao sam razgovor u vezi: 1. opštih uslova rada 2. mojih očekivanja Jedan opušten i prijatan razgovor sa CTO firme, tada nismo imali HR. U drugom krugu sam pričao sa Tech lead-om iz klijentske firme. Dobiijao sam tehnička pitanja uopšte iz objektnog programiranja i neke pojedinosti iz c++ i nisu bila teška, niti je bilo corner case pitanja. Zaista mogu da preporučim ovu firmu i pozicije vezane za C++ development.
Korisno? 0
Intervju
13.02.2023
Negativno iskustvo

PHP Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces se odvijao u dve faze, prva faza razgovor sa HR i CTO, prošlo je odlično, jako prijatna komunikacija sa njima. Drugi deo selekcije je tehnički intervju sa Tech lead-om i još jednim PHP programerom iz kompanije SBB. Tehnički deo intervja se slabo odnosio na tehničke stvari, većinom su bila razna pitanja koja se ne odnose na poziciju posla i tehnologiju koja se koristi.

Pitanja sa intervjua

  • Da li si radio sa serverima, poznavanje terminala
  • Šta je i čemu služi komanda tail
  • Kako bi napravio komandu tail
  • Šta ako fajl ima 20GB
  • Da li si koristio proxy za keširanje i koji
  • Način rada u trenutnoj kompaniji i kako radiš tikete
  • Šta ako dospe neki tiket koji ne možeš da završiš, da li tražiš pomoć
  • Kako bi keširao najnovije članke uz paginaciju i invalidirao keš
Korisno? 2
Iskustvo
20.11.2022
5 Preporučuje

C++ Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Rad u vrlo prijatnom okruženju sa dobrim ljudima na zanimljivom projektu. Radimo za drugu kompaniju u mešovitom timu. Ravnopravno možemo da kombinujemo rad od kuće, u našoj kancelariji ili u kancelariji klijenta, što prevazilazi osećaj ustaljene svakodnevnice (dan mrmota) . Imamo mogućnost sticanja znanje iz digitalne obrade slike, streaminga i uopšte stalno usavršavanje, nema puno repetitivnih taskova ili ja bar do sad nisam iskusio.

Zamerke

Do sad nije bilo nekih problema, možda zbog toga što je postojala obostrana iskrenost i pravovremeno ukazivanje na moguće probleme. Jedina mala zamerka može da bude da u našem prostoru ponekad bude bučno što meni kvari koncentaciju, ali to će uskoro biti rešeno, prelazimo u novi prostor. Ponekad ima više testiranja i nekog benchmark-inga, manje razvojnog posla.

Tehnologije

C++
Korisno? 5