O kompaniji
4
Iskustva
1
Plate
1
Poslovi
Typeqast logo

Typeqast

5

O nama

Mi smo Typeqast. Tu smo za posebne; oni koji preispituju, inoviraju i veruju da tehnologija omogućava stvaranje boljeg sutra.

Tech stack

.NET Java Angular React Vue PHP Mendix Appian RPA AWS Azure BI QA UX/UI Design Project Management Python Android iOS Customer Support Data

Beneficije

100% rad od kuće

Kancelarija u Novom Sadu

Oprema

Privatno zdravstveno osiguranje

25 dana godišnjeg odmora

Fleksibilan početak radnog vremena

Bonus za preporuku (referral)

Poslovna putovanja

7% minimalna garantovana godišnja povišica

bonus za pomoć kolegama

Galerija

Proces selekcije

Što se tiče procesa selekcije, trudimo se da kandidatima izađemo u susret koliko god je to moguće. Kako pri zakazivanju intervjua tako i prilikom samog testiranja. Proces selekcije izgleda ovako:

 

1. Inicijalni intervju
Inicijalni intervju služi kako bismo bolje upoznali jedni druge. Tokom intervjua, pričali bismo o dosadašnjem iskustvu, interesovanjima i samoj poziciji.

 

2. Testiranje
Test koji šaljemo nije težak, ali je koncipiran tako da nam daje uvid u način razmišljanja, i samim tim nam omogućava da vidimo da li odgovaramo jedni drugima. Rok za predaju rada jeste 7 dana. 

 

3. Tehnički intervju
Nakon dobro urađenog zadatka, sledi tehnički intervju. Tokom ovog intervju, najviše bismo se osvrnuli na dosadašnje iskustvo, takođe bismo pričali o očekivanjima, i eventualno prošli i prokomentarisali sam test. Ukoliko je sve prošlo u najboljem redu, u što kraćem roku šaljemo ponudu.

Kontakt