O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
UNICEF Dečiji fond Ujedinjenih Nacija logo

UNICEF Dečiji fond Ujedinjenih Nacija

Oceni kompaniju

O nama

Dečiji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) je vodeća svetska organizacija posvećena deci. Kao član Kluba prijatelja UNICEF-a, Vi ste deo organizacije koja već 65 godina radi na unapređenju dečijih prava i uslova u kojima deca žive i razvijaju se, u  190 zemalja i teritorija širom sveta. Mi sarađujemo sa svim vladama u korist dece. Naš položaj člana porodice Ujedinjenih nacija nam daje jedinstvenu snagu i uticaj.

Zahvaljujući svom pristupu, stručnosti i uticaju koji ima na vlade, druge organizacije i javnost širom sveta, UNICEF uspeva da spasi i unapredi dečije živote tamo gde je to najpotrebnije  i najteže.  Zaposleni, aktivisti i volonteri u UNICEF-u uvek su stručni i opremljeni da na licu mesta reaguju najbrže i najadekvatnije. UNICEF-ovi timovi na terenu, uz podršku razgranate mreže nacionalnih kancelarija i regionalnih centara, čine jedinstvenu mrežu na planeti koja je u svakom trenutku spremna da pritekne u pomoć i zaštiti decu. Više od 86% našeg osoblja radi na terenu.

UNICEF je neprofitan fond sa vrlo jasnom, transparentnom i efikasnom politikom prikupljanja i ulaganja sredstava. Mi se finansiramo isključivo iz dobrovoljnih priloga vlada, vladinih organizacija, fondacija, donacija građana i privrede. UNICEF ne dobija nikakvu pomoć od Ujedinjenih nacija, već se oslanjamo isključivo na dobrovoljne donacije.

Kontakt