UNICEF Dečiji fond Ujedinjenih Nacija

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Dečiji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) je vodeća svetska organizacija posvećena deci. Kao član Kluba prijatelja UNICEF-a, Vi ste deo organizacije koja već 65 godina radi na unapređenju dečijih prava i uslova u kojima deca žive i razvijaju se, u  190 zemalja i teritorija širom sveta. Mi sarađujemo sa svim vladama u korist dece. Naš položaj člana porodice Ujedinjenih nacija nam daje jedinstvenu snagu i uticaj.

Zahvaljujući svom pristupu, stručnosti i uticaju koji ima na vlade, druge organizacije i javnost širom sveta, UNICEF uspeva da spasi i unapredi dečije živote tamo gde je to najpotrebnije  i najteže.  Zaposleni, aktivisti i volonteri u UNICEF-u uvek su stručni i opremljeni da na licu mesta reaguju najbrže i najadekvatnije. UNICEF-ovi timovi na terenu, uz podršku razgranate mreže nacionalnih kancelarija i regionalnih centara, čine jedinstvenu mrežu na planeti koja je u svakom trenutku spremna da pritekne u pomoć i zaštiti decu. Više od 86% našeg osoblja radi na terenu.

UNICEF je neprofitan fond sa vrlo jasnom, transparentnom i efikasnom politikom prikupljanja i ulaganja sredstava. Mi se finansiramo isključivo iz dobrovoljnih priloga vlada, vladinih organizacija, fondacija, donacija građana i privrede. UNICEF ne dobija nikakvu pomoć od Ujedinjenih nacija, već se oslanjamo isključivo na dobrovoljne donacije.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
108566241

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija