UNIQA neživotno osiguranje a.d.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

UNIQA je poslovanje u Srbiji formalno započela 7. novembra 2006. godine osnivajući dve kompanije - UNIQA životno osiguranje a.d.o. koja se bavi poslovima životnog osiguranja i UNIQA neživotno osiguranje a.d.o. Na taj način UNIQA je prva u Srbiji ušla u završnu fazu podele poslova životnog i neživotnog osiguranja, u skladu sa propisima Narodne banke Srbije.

UNIQA osiguranje je već šest godina za redom kompanija sa najbržim rastom među prvih pet osiguravajućih društava u Srbiji, a isto toliko za redom je najbolja u ažuriranju šteta na tržištu auto-odgovornosti. Za pola decenije UNIQA je u Srbiji porasla čak četiri puta.Ostvareni rezultati tokom proteklih pet godina  pružaju dokaz da je strategija ponude diverzifikovanih proizvoda i kanala prodaje, u kombinaciji sa superiornom brigom o klijentima dovela do toga da UNIQA osiguranje u Srbiji postane ovogodišnji dobitnik nagrade „Regionalni biznis partner 2011.“, koja se dodeljuje kompanijama koje su iskazale izuzetne rezultate poslovanja, rukovodeći se visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim principima. UNIQA je i dobitnik prestižne nagrade „Najbolje osiguranje u Srbiju u 2012. godini“ koju je dodelio londonski magazin „World Finance“.

Za prvih sedam godina poslovanja UNIQA je pružila sigurnost velikom broju svojih klijenata i sada ima više od 1,2 miliona osiguranika u Srbiji. Naša misija je da klijentima ponudimo rešenja u vremenu kontinuiranih promena ekonomskog i socijalnog okruženja, tako da mogu u potpunosti uživati u bezbednom životu.

Za prvih devet meseci 2013. godine, UNIQA je u Srbiji dostigla ukupnu bruto premiju od 3,583 milijarde dinara, što u odnosu na isti period prethodne  godine, predstavlja rast od 7,41%.

UNIQA u Srbiji trenutno radi kroz 19 poslovnica. UNIQA tim broji 775 članova. Do danas UNIQA je u srpsko tržište investirala blizu 50 miliona evra. Ponudom raznovrsnih paketa osiguranja, modernizacijom svojih poslovnica, otvaranjem regionalnih centara, obukom zaposlenih koji su usmereni prema potrebama klijenta, UNIQA u Srbiji građanima i privredi nudi uslugu i proizvode kakve imaju osiguranici širom Evrope.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

.Net Developer

Beograd  • Rok: 18.12.2018

Analiza poslovnih potreba. Razvoj i dizajniranje modula informacionog sistema unutar jednog od naših timova. Dizajniranje i razvoj Web i Windows modula za osiguranje, na principima dobre prakse... (pročitaj oglas)

.Net Developer za finansijske module

Beograd  • Rok: 18.12.2018

Analiza poslovnih potreba. Razvoj i dizajniranje modula informacionog sistema unutar tima za razvoj aplikacija za finansijske module osiguranja... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE
Adresa
Milutina Milankovića 134g, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
21.02.2007.
PIB
104990662
Matični broj
20289414
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE UNIQA NEŽIVOTNO OSIGURANJE, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6512 Neživotno osiguranje
Pravna forma
Akcionarsko drustvo
Zakonski zastupnici
Siniša Nišić - Direktor
Gordana Bukumirić - Izvršni direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija