UbisoftNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Ubisoft

Development tester QA/QC

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd/Gospodara Jevremova 52
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi korak je bio screening telefonski poziv,provera engleskog i očekivana plata (ja sam rekao 400-600 evra i odgovor je bio "mislim da je to u okviru budžeta"),,ukoliko engleski nije dovoljno dobar ili su vam očekivanja prevelika, zahvalili bi vam se i to je to. Drugi krug je tehničko testiranje koje se sastoji iz 3 zadatka, prvi zadatak je pronalaženje bugova u staroj igri koju je Ubisoft razvio, ovaj deo traje sat vremena i potrebno je da ih nađete što više, drugi zadatak je da prioritizujete ponuđene probleme na skali od 1-10, treći zadatak je da se napiše par test case-ova na osnovu zadatka. Treći krug je tehnički interviju sa QA lead-ovima/menadžerima preko skajpa (ja sam ih imao sa zaposlenima iz Ukrajine), prilično opuštena atmosfera, ljubazni ljudi, šaljivi, prošli smo kroz moje iskustvo i zadatke koje sam uradio. Za četvrti krug mi je rečeno da će biti sa HR-om preko skajpa, gde će mi se objasniti kako firma funkcioniše međutim iz nekog razloga imao sam intervju sa 2 producenta, jedan iz Ukrajine a drugi iz Srbije, ukrajnski producent je bio krajnje neljubazan, nezainteresovan, konstanto je prekidao i tražio da mu pričate bajke kako ste vi revolucionar koji boga pitaj šta izmenio u prošloj firmi i da mu nabrajate vaša postignuća vredna oskara. Srpski producent je imao 2 pitanja i to je bilo to, veoma veoma loše iskustvo sa tog intervjua. Kada sam pitao HR osobu koja nas je obaveštavala o procesu, rečeno mi je da ako sam razgovarao sa tim i tim da je sve ok, iako nije bilo veze sa onim što mi je prethodno rečeno. Nakon par dana stigao je generički e-mail u kome su mi se boga pitaj kako zahvalili, ali su odlučili da proces nastave sa drugim kandidatom tj da mu daju ponudu za posao. U mejlu je napomenuto da replay neće stići do njih, veoma lepo. Sve u svemu, krajnje neozbiljno izvedeno, poprilično sam razočaran njihovom neorganizacijom.

utisak sa intervjua postavljen: 15.03.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ubisoft je vodeća izdavačka kuća za računarske i video igre sa sedištem u Montrealu, Francuska. 

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

Technical Artist

Beograd  • Rok: 24.08.2017

Minimum 1 year experience in a digital art content creation pipeline, ideally in the video game industry... (pročitaj oglas)

Render Programmer

Beograd  • Rok: 24.08.2017

2+ years of experience with games rendering techniques and interfaces... (pročitaj oglas)

C++ Engineer

Beograd  • Rok: 24.08.2017

The C++ Engineer is responsible for the creation, debugging, maintenance and optimization of the game’s engine, editor and related tools that are used for the game’s development, in order to ensure a smooth production cycle for the entire development (pročitaj oglas)

2D & 3D Artist

Beograd  • Rok: 24.08.2017

Experience in 3D modelling (low poly, high poly, normal map extraction) 3D Studio Max... (pročitaj oglas)

Render Programmer

Beograd  • Rok: 24.07.2017

2+ years of experience with rendering techniques and interfaces (e.g. DirectX / OpenGL), strong C++ knowledge... (pročitaj oglas)

2D & 3D Artist

Beograd  • Rok: 24.07.2017

Experience in 3D modelling (low poly, high poly, normal map extraction) 3D Studio Max, 2D skills - Adobe Photoshop proficient (ability to create tillable and specific textures)... (pročitaj oglas)

Online Programmer

Beograd  • Rok: 24.07.2017

Minimum 1-3 years’ experience in client-server programming, ideally in the video game industry, or any other relevant experience... (pročitaj oglas)

Gameplay Programmer

Beograd  • Rok: 24.07.2017

Good knowledge of C++, ability to work with a large amount of code inside a large team... (pročitaj oglas)

UI Artist

Beograd

Algorithmic thinking and interest in the implementation aspect of the User Interface;... (pročitaj oglas)

Gameplay Programmer

Beograd

Good knowledge of C++;Ability to work with a large amount of code inside a large team; Good software architecture skills are also highly appreciated; (pročitaj oglas)

C++ Engineer

Beograd

Good knowledge of C++ programming. Knowledge of C# programming is a big plus... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
UBISOFT DOO
Datum osnivanja
26.10.2016.
PIB
109759521
Matični broj
21237701
Poslovni naziv
UBISOFT DOO BEOGRAD-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Yves Guillemot - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija