O kompaniji
15
Iskustva
3
Plate
Poslovi
United Cloud  logo

United Cloud

3

Iskustva

3 67%

Menadžment kompanije

3.3

Beneficije

3.7

Balans karijera-privatni život

2.7

Timska atmosfera

4.7

Zadovoljstvo projektima

3.7

Mogućnost napredovanja

3
Intervju
12.01.2024
Pozitivno iskustvo

Support Manager

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Regruter me je kontaktirao putem LinkedIn-a, prvi krug je bio sa software lead-om i menadzerom tima. Prvi krug je bio kao i vecina prvih intervjua, upoznavanje sa samom pozicijom, mojim prethodnim iskustvom, benefiti, radno vreme i generalno radne obaveze koje se odnose na ovu poziciju. Drugi krug je bio tehnicki, razgovor sa ljudima iz devopsa, software leadom i cloud engineerom, vrlo prijatna atmosfera je vladala i zaista nije bilo nikakvog pritiska od strane ljudi iz firme vezanih za moje odgovore bili oni tacni ili ne. Sve pohvale.

Pitanja sa intervjua

  • Poznavanje mreza
  • REST API i koja je njihova primena bila na prethodnoj poziciji
  • CI/CD pipelines i da li sam se susretao sa njima
  • Kubernets i docker
  • Linux
Korisno? 0
Iskustvo
16.08.2023
3 Preporučuje

Webmaster Support

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Dobri office prostori , dobra oprema , besplatan internet sa vrhunskom brzinom i ostali benefiti poput zdravstvenog osiguranja…. Dosta projekata na kojima može da se radi i mogućnost prebacivanja na različite proizvodne linije.

Zamerke

Plata bi mogla biti veća , pored hibridnog načina rada vrši se pritisak za dolazak u office. Napredovanje je sporo.

Tehnologije

WordPress
Korisno? 0
Iskustvo
14.08.2023
2 Ne preporučuje

Software developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Kolege su odlicne, atmosfera je dobra, posao nije komplikovan. Tehnologije nisu najsjanije ali to smo svi znali kad smo prihvatali posao, ide se na bolje.

Zamerke

Menadzment, katastrofa jednom recju. Prica se o nekoj transparentnosti, to ne postoji, postoji samo sta oni imaju na umu i kako ce oni da se plasiraju u boljem svetlu. Mobing je aktivan od strane team menadzera, ne smeju da kazu da smanjuju budzete vec daju ljudima 'mogucnost' da se poprave kroz neke njihove zamisljene zadatke koje ne mozes da uradis niti ispunis, nikada pohvala tima samo kritika. Kada upadnes na zub nema spasa. Iz mog licnog iskustva nikako se ne druziti sa menadzmentom nakon posla, sve se zapisuje i koristi protiv vas kasnije!

Tehnologije

PHP JavaScript
Korisno? 5
Iskustvo
18.08.2022
4

QA Tester

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Postoji mnogo placenih kurseva u oblasti IT koje kompanija pruza zaposlenima, atmosfera je odlicna, a tim mlad i spreman da podeli znanje i da nauci novo. Nema pritisaka sa strane menadzmenta u vecini slucajeva. Cesto se organizuju team bilding aktivnosti, sto pomaze celom timu da se poveze i opusti. Projekti su zanimljivi, a menadzeri vam pruzaju dosta slobode u nacinu realizacije zadataka, sto je uglavnom dobro, mada ako niste preterano samostalni zna biti i losa strana.

Zamerke

Male plate, ali se nadoknadjuje kroz neke bonuse i benefite. Nekad je neophodno ostati preko vremena, sto stvara probleme u balansu poslovnog i privatnog zivota

Korisno? 3
Intervju
15.08.2022
Pozitivno iskustvo

QA Tester

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Selekcija je prilicno jednostavna, barem je bila kad sam se ja zaposljavao. Sve se obavljalo u sklopu jenog kruga, koji se sastojao od klasicnog razgovora i kraceg prakticnog zadatka koji je bio prilicno jednostavan, ali verovatno jer sam tamo otisao bez iskustva

Pitanja sa intervjua

  • Zasto sam se odlucio za poziciju QA testera
  • Koje programrske jezike znam?
  • Da li bi voleo da se oprobam i na nekim drugim pozicijama, ako za to bude prilike
Korisno? 5
Arhiva | Iskustvo
09.02.2022
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Odlican proizvod Vrhunski inzenjeri i ogromna prilika za napredak u svakom polju. Konstantno unapredjivanje rada i procesa. Odlicna oprema i prostorije

Zamerke

Vec se radi na ovom i poboljsano je ali moram da spomenem. Menadzment treba da shvati da coveka ne treba tretirati i otpisivati na osnovu jedne greske vec da smo svi ljudska bica koja se konstantno menjaju. Negde se sticao utisak da ako neko nekoga jednom "uzme na zub" da je to to i da vise nikakvi 360 feedback ne pomazu

Korisno? 6
Arhiva | Intervju
22.06.2021
Pozitivno iskustvo

Java Developer Intern

Odbio/la ponudu

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo kratak razgovor sa HR. HR je bio jako prijatan i dosta je dobro objasnio projekte firme cak i sa tehnickog aspekta. Nakon par dana sam dobio mail da zakazem tehnicki intervju. Na tehnickom je bio Team Lead i jos jedan Developer. Sve je bilo dobro. Intervju nije bio tezak ali se iskljucivo bazirao na teoriji. Ni jednu prakticnu stvar nisu pitali, sto je bilo i logicno sa obzirom da traze ljude za praksu. Intervju je trajao sat vremena. Posle nedelju dana je stigla ponuda. Sve u svemu brz feedback i prijatno iskustvo.

Pitanja sa intervjua

  • Sta je method overloading?
  • Sta je serijalizacija i kako da se ne serijalizuje odredjeni atribut?
  • Teorijska pitanja oko indeksiranja u bazi
Korisno? 2
Arhiva | Iskustvo
26.02.2021
3 Preporučuje

Product Owner

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Odlicna oprema, veoma strucni ljudi.

Zamerke

Organizacija ne bas na zavienom novou. Cesto dolazi do nesporazuma bas zbog ne bas idealne organizacije.

Korisno? 2
Arhiva | Intervju
01.12.2020

Platform Administrator

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

-Pozvan sam na intervju putem Zoom-a. Razgovarao sam sa dva predstavnika ove kompanije. Opisali su mi samu kompaniju i usluge koje pružaju, kao i sa kojim sve klijentima i distribucijama sarađuju. Na neka pitanja u vezi određenih stavki iz opisa posla nisam uspeo da dobijem odgovor, jer mi je rečeno da nisu dovoljno upućeni u to i da je njihov drugi kolega zadužen za tu oblast. Dalji tok razgovora je bio vezan za moje lično iskustvo, kao i za pitanja koje se tiču mojih sposobnosti (profesionalnih i ličnih). Nisu me previše gnjavili niti testirali. Za kraj su mi rekli da treba da obave još nekoliko razgovora i da ću dobiti feedback kroz nedelju dana. Odgovor sam dobio tako što sam im lično poslao mejl i saznao da ipak nisam odgovarajući kandidat za ovu poziciju, te da mi ona neće biti dovoljno izazovna.
Korisno? 1
Arhiva | Iskustvo
31.07.2020
Potvrđen Linkedin identitet
2 Ne preporučuje

Product Owner / Scrum Master

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Prelep proiyvod i dobre kolege. Inzinjerska kompanija. Redovna plata i dosta benefita.

Zamerke

Menadzment je bivsa ENDAVA, koji gospodare i smestaju jednom drugom kombinacije. Ne ceni se rad, trud i zalaganje, tretiraju zaposlene ko prinudnu radnu snagu, ne postoje lideri vec dupeulizice na menadzerskim pozicijama. Nema brige o ljudima, niko se time ne bavi, lazni osmesi, samo se gleda inters i kako da se sefu uvuku u dupe.

Korisno? 41