Univerexport d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Univerexport d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
0
beneficije

0
mogućnost napredovanja

0
balans između karijere i privatnog života

IT programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Zamerke kompaniji
Izuzetno male zarade, nezadovoljni radnici u svim sektorima. Tipična srpska kompanija. Odnos prema zaposlenima neprofesionalan. Flagrantno kršenje zakona o radu jer se svi zaposleni primoravaju na rad u maloprodajnim objektima za novogodišnje praznike. Rukovodioci kompanije se ne zauzimaju za radnike i na taj način ostvaruju poene kod vlasnika. Zaobilaziti ukoliko iole cenite sebe.
utisak postavljen: 23.02.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Univerexport je jedan od vodećih trgovinskih lanaca, na teritoriji Vojvodine. U proteklih 20 godina stvoreno je prepoznatljivo ime, koje se vezuje za kvalitetnu uslugu, širok asortiman i uvek pristupačne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi i najpovoljnije cene, iz domaće i inostrane ponude, neprekidno budu dostupni svakom kupcu razvijena je prodajna mreža koja danas obuhvata 24 maloprodajna objekta, 3 veleprodaje, kao i 3 zavisna preduzeća koja posluju u okviru sistema Univerexport-a. Univerexport, danas, ima preko 1000 zaposlenih, sa zavisnim preduzećima 1500 zaposlenih, koji aktivno učestvuju u unapređenju procesa poslovanja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
UNIVEREXPORT
Adresa
Sentadrejski Put 165, Novi Sad
Datum osnivanja
25.09.1990.
PIB
101692669
Matični broj
08207259
Poslovni naziv
UNIVEREXPORT EXPORT-IMPORT DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
4711 Trgnovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama, pretežno, pićima i duvanom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragoslav Vučurević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija