Usoft Development center d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

USoft je holandska softverska kompanija poznata po Language Based Business Process Management Suite, koji omogućava klijentima da održe korak sa poslovnim zahtevima bez spuštanja standarda.

USoft pomaže da se premoste razlike između biznisa i IT-a, postavljanjem solidne osnove za proširenje i optimizaciju organizacije.

Sa preko 20 godina iskustva u pružanju dodatnih vrednosti za svoje klijente, USoft nastavlja da istražuje nove ideje i tehnologije. Kombinacijom iskusnih profesionalaca i velikih tehnologija, USoft obezbeđuje profitabilnu kombinaciju rasta i stabilnosti.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
USOFT DEVELOPMENT CENTER
Adresa
Mornarska 7, Novi Sad
Datum osnivanja
08.06.2011.
PIB
107115385
Matični broj
20744405
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE USOFT DEVELOPMENT CENTER DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Ćurčić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija