VCA d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

VCA Group je osnovana 2004. godine, sa ciljem da se pokrene biznis u oblasti IT konsolidacije. Od tada VCA Group uključuje softverske tehnologije u svoj asortiman. S obzirom na to da im je bila potrebna lokalna podrška, osniva se ogranak u Bratislavi. Matrix Centar za podršku počeo je sa radom u aprilu 2005. godine i obezbeđuje podršku 24/7. 

VCA AG je razvio svoju transition management platformu (VCA TMP). Ova veb platforma podržava: projektni menadžment, evaluaciju, ljudske resurse, SLA itd.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Database Administrator

Beograd, Kragujevac  • Rok: 22.07.2017

Minimum tri godine iskustva u radu sa SQL bazama podataka... (pročitaj oglas)

Sistemski programer za Linux (Bash scripting) ili za Windows (Visual Basic Script)

Beograd, Kragujevac  • Rok: 15.06.2017

Napredno znanje scriptnog jezika kao sto je Shell ili Visual Basic Script, Batch, poželjno poznavanje programskih jezika: Python, C... (pročitaj oglas)

Web Designer

Beograd  • Rok: 18.05.2017

VCA d.o.o. traži Web Designer-a. Iskustvo u web/grafičkom dizajnu na projektima iz oblasti web razvoja i dizajna, veoma dobro znanje front-end dizajn web sajtova sa elementima web programiranja... (pročitaj oglas)

SAP Tehnički Konsultant

Beograd  • Rok: 30.04.2017

Profesionalno tehničko i konsultantsko iskustvo od 2+ godine, u celokupnom životnom ciklusu SAP R/3 rešenja... (pročitaj oglas)

Sistem Administrator (Windows / Linux / Unix ) za Shell Scripting i Visual Basic Script

Beograd  • Rok: 17.04.2017

Iskustvo u konfiguraciji i administraciji Linux/Windows rešenja, dobro znanje scripting jezika kao sto je Shell, Perl, Python i/ili Visual Basic Script... (pročitaj oglas)

Web Developer PHP

Beograd  • Rok: 05.04.2017

Profesionalno iskustvo od 2+ godine u razvijanju Web aplikacija sa PHP, MySQL, jQuery, AJAX, JavaScript, HTML-om... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VCA
Adresa
Osiječka 4, Beograd-Čukurica
Datum osnivanja
02.11.2011.
PIB
107312044
Matični broj
20779292
Poslovni naziv
VCA DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Jovanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija