VEGA IT Sourcing d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije VEGA IT Sourcing d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Linux System Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Nigde
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Ne znam na koji način se vrši selekcija. Ne znam kakve kriterijume imaju. Znam samo da se kompanija predstavlja preko društvenih mreža kao otvorena, slobodna, bez predrasuda. Takva kompanija ne bi sebi dozvolila da na prijavu na konkurs odgovori posle 40 dana, a da istu osobu ne pozove na razgovor. Znači, imaju samo dobar marketing. Osim ove jedne pohvale na Vašem portalu nigde nisam naišla na pozitivnu ocenu. Takođe, primećuje se velika fluktuacija zaposlenih (kao u 90% novosadskih IT firmi) što znači da nije sve tako bajkovito kao što je moj prethodnik opisao. Sve u svemu, nemam želju da radim u istoj niti ću ikada istu ikome preporučiti.
Pitanja sa intervjua
  • Nijedno.

utisak sa intervjua postavljen: 11.11.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Vega IT je u potpunosti domaća kompanija, koju su osnovali bivši studenti računarskih nauka sa FTN-a. Naša kompanija već osam godina uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije i Holandije. 

Naš san je od uvek bio da stvorimo uspešnu kompaniju i da, koristeći taj uspeh, menjamo svet na bolje. 

Naša misija je da, s jedne strane radimo na stvaranju srećne organizacije u kojoj ćemo uživati da radimo, a s druge strane da radimo na stvaraju uspešne kompanije koja se iz godine u godinu razvija i to u smislu povećanja broja zaposlenih, ali i povećanja prihoda i profita. Ovo možemo da postignemo uz konstantan rad na ličnom razvoju i uz pozitivan stav prema izazovima na koje svakodnevno nailazimo u radu.

U slobodno vreme se družimo, a kompanija nam organizuje i razne sportske i zabavne aktivnosti (skijanje, rafting, paintball, teretana, crossfit, fudbal, izleti, biciklizam, putovanja i drugo).

Oglasi za posao (trenutno 5 aktivnih oglasa)

Front-end Developer

Novi Sad, Zrenjanin

HTML5. Semantic markup. Accessibility. SCSS/CSS3. JavaScript and/or (jQuery, Angular.js, Vue.js)... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Novi Sad

Good knowledge of PHP programming language. Strong knowledge of object-oriented programming... (pročitaj oglas)

Software Developer

Novi Sad

Strong knowledge of object-oriented programming. Fundamental concepts such as abstraction, encapsulation, inheritance and polymorphism... (pročitaj oglas)

Software Developer .NET

Novi Sad

Candidates with formal education in IT with a bachelor or master degree. We will give advantage to candidates from Faculty of Technical Sciences or from Faculty of Science, Novi Sad... (pročitaj oglas)

Software Developer

Novi Sad, Zrenjanin

Good knowledge of object-oriented programming. Good knowledge of at least one OOP language (C#, Java, PHP, Python, Ruby...). Good knowledge of JavaScript and at least one modern JavaScript framework (Angular, React, Vue.js, Backbone.js...)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VEGA IT SOURCING
Adresa
Danila Kiša 3, Novi Sad
Datum osnivanja
30.07.2008.
PIB
105723766
Matični broj
20444681
Poslovni naziv
DOO VEGA IT SOURCING DRUŠTVO ZA INFORMACIONE SISTEME, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Saša Popović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija