O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
VIP sistem d.o.o. logo

VIP sistem d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Vip sistem d.o.o. je osnovan 1996 godine kao preduzeće za trgovinu na veliko i malo u Beogradu. 2001. godine proširuje svoju delatnost i među prvima postaje ovlašćeni menjač Narodne banke Srbije.

Ozbiljnim i pregalačkim radom, uvažavanjem klijenata, brzom i efikasnom uslugom, ulaganjem u infrastrukturu i ekspanzivnim razvojem, danas, posle 25 godina poslovanja, došli smo do poslovne mreže od 60 menjačnice na reprezentativnim lokacijama u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, kao i na benzinskim stanicama kraj najfrekventnijih saobraćajnica u zemlji (18 menjačnica NIS i 19 menjačnica OMV). U mreži naših menjačnica klijentima pružamo i dodatne usluge – platni promet građana (prijem svih vrsta naloga za plaćanje građana u korist računa kod banaka – EDB, Infostan, telekom i sva druga plaćanja) i Western Union međunarodne novčane doznake.

Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente, stabilnost i solventnost u svakom momentu bez obzira na ekonomsku situaciju na tržištu. Za svaku valutu u svakoj pojedinačnoj poslovnoj jedinici važi pravilo formiranja kursa prema odnosu na berzi, ceneći pri tome naravno i zahteve klijenata, te uvažavajući iste u našem poslovanju i mogućnost dogovora kako kursa, tako i mesta i vremena dostave potrebnih sredstava.Tako formirana paleta kurseva omogućava nam da u živoj konkurenciji svakoga dana budemo menjačnica koja uspeva da ponudi najpovoljniji odnos valuta.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod