O kompaniji
17
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Vroom logo

Vroom

4

O nama

Vast je u januaru 2021. kupila kompanija Vroom iz Njujorka, naš dugogodišnji partner, kako bi zajedničkim snagama nastavili da menjamo industriju trgovine automobilima. 

Prikupljajući i analizirajući podatke od svog osnivanja 2005. godine, Vast je postao vodeća kompanija u oblastima vertikalne pretrage, veštačke intelegencije i Big Data tehnologija. Proizvode koje razvijamo za tržišta trgovine vozilima, kroz CarStory brend, koriste neke od najvećih Global 1000 kompanija. Krunu našeg višegodišnjeg rada predstavlja Instant Cash Offer (ICO) aplikacija, pomoću koje Vroom korisnku nudi optimalnu otkupnu cenu za njegov polovni auto, samo na osnovu broja registracije ili VIN-a, broja šasije vozila. ICO aplikacija je razvijena uz pomoć podataka o preko 200 miliona vozila koje smo prikupili tokom 15 godina poslovanja, kao i analitičkih metoda koje su primenjene nad tim podacima. 

Vroom broji preko 700 zaposlenih sa sedištem u Hjustonu. U Srbiji ima preko 140 zaposlenih i svi rade isključivo na daljinu, od kuće ili sa nekog drugog mesta, a u našem sedištu u Beogradu se srećemo i družimo, uz radne sesije i timske sastanke. Ovaj koncept nam je omogućio da zaposlimo najbolje ljude, bez obzira na njihovu geografsku lokaciju. Zaposlenima pomažemo u opremanju Home Office-a, nabavkom ergonomskih stolica, stolova, monitora, noise canceling slušalica, kao i ostale opreme koja je neophodna za udoban rad.  Rad u našem timu je uzbudljiv i dinamičan, bićete okruženi dobrim ljudima, kako mladim, tako i iskusnim inženjerima, od kojih može puno da se nauči, što vam otvara prostora za učenje, razvoj i napredovanje. Osoba koja radi sa nama je fleksibilan timski igrač sa jakom motivacijom, otvorena za promene i učenje u okruženju koje se brzo menja.

Tech stack

d3.js SUSE ActiveX Amazon Aurora Amazon S3 Apache Nifi Apache Tapestry Assembler Breeze.js C programming CakePHP CentOS Codeception CoffeeScript Composer CorelDRAW CUDA d3.js

Beneficije

Finansijske beneficije

Kompetitivna kompenzacija

Dodatni slobodni dani

25 dana odmora godišnje

Rad na daljinu

Fully remote - isključivo rad od kuće/na daljinu

Obezbeđena oprema za rad

• 10.000 rsd mesečno za troškove rada na daljinu
• Opremanje Home Office-a

Zdravlje

Plaćeno bolovanje u iznosu od 100% do 30 dana godišnje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Edukacija, profesionalni razvoj

• Budžet za edukaciju, sertifikate i knjige
• Časovi engleskog jezika

Sport i rekreacija

Timska druženja

Virtuelna i realna timska druženja i aktivnosti

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Osmana Đikića 9, 11060 Palilula, Beograd