O kompaniji
81
Iskustva
48
Plate
12
Poslovi
Vega IT logo

Vega IT

4.2

Iskustva

4.2 92%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

4.2

Balans karijera-privatni život

4.3

Timska atmosfera

4.8

Zadovoljstvo projektima

4.1

Mogućnost napredovanja

4.4
Intervju
23.03.2023
Pozitivno iskustvo

QA Engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Poslao sam CV mail-om nakon sto sam na linkedin-u video oglas. Nakon nedelju+ dana dobio odgovor da bi zakazali intervju. Na meet-u je bilo troje ljudi pored mene, prvo je isao generalan razgovor, nakon toga jedan razgovor, da kazem pllu tehnicki, o generalnim temama vezanim za industriju, i nakon toga sa covekom koji bi mi bio mentor sa malo detaljnijim pitanjima vezanim za tehnologiju. Nekog real tehnickog intervjua nije bilo.
Korisno? 0
Iskustvo
23.03.2023
4 Preporučuje

QA Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Odlican onboarding, odnos sa kolegama, dosta eventova (koji nisu obavezni ofc), odlicno opremljene kancelarije, i naravno Happy Hour svakog petka nakon zavrsenog radnog vremena

Zamerke

Nemogucnost rada od kuce i team building sa ogranicenim brojem mesta tako da ne mogu sve kolege da posete ako zele

Korisno? 0
Iskustvo
16.03.2023
5

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Ova kompanija je iznimno brižna prema svojim zaposlenima. Pružaju dosta plaćenih kurseva i obuka, što omogućava brzo napredovanje. Većina zaposlenih je dugo ovde, što govori o visokom nivou zadovoljstva zaposlenih. Atmosfera na radnom mestu je veoma prijatna, kolege su uslužne i iskusnije kolege su uvek tu da pomognu. Menadžment odlično radi svoj posao i projekti su dobri za lični razvoj. Beneficije koje firma nudi su zadovoljavajući.

Zamerke

Nemam zamerki..

Tehnologije

.NET
Korisno? 0
Iskustvo
02.03.2023
4 Preporučuje

Frontend Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Drago mi je što sam imao izvanrednu priliku da se upoznam s ovom kompanijom. Oni su bili iznimno brižni i omogućili su mi da ojačam svoje veštine i da prihvatim nove, što mi je omogućilo da napredujem na mnogo višem nivou. Uz to, kolege su bili prijatni i uslužni, a atmosfera je bila izuzetno ugodna.. Treba naglasiti da ova firma predstavlja jedno od najboljih mesta za početnike. To je uglavnom zbog izvrsnih startnih plata i iskusnih mentora. Pored toga, atmosfera u firmi je vrlo ugodna i nikada nisam imao neprijatnost sa kolegama.

Zamerke

Nemam zamerki :)

Korisno? 0
Intervju
02.03.2023
Pozitivno iskustvo

Software Engineer intern

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Odgovor na prijavu za praksu dobio sam u roku od nedelju dana, intervju zakazan za nedelju dana. Na razgovoru je hr i tehnicki deo. Hr trajao je 15 minuta, tehnicki je usledio odmah nakon toga trajao je 45 minuta. Takodje, na kraju testiran ukratko i engleski jezik. Jako prijatni ljudi, korektni, stvari koje ne znate neće vas forsirati, žele da vide način razmišljanja. Nisam toliko iz ličnog iskustva upoznat sa situacijom u kompaniji međutim odaju pozitivan utisak.

Pitanja sa intervjua

  • CORS
  • DNS
  • Access modifiers
  • Apstrakna klasa/Interfejs
  • Try/catch/finally
  • DNS
  • Cookies
  • Hashiranje
  • Indeksi
  • Transakcije
Korisno? 2