O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Vekoprom d.o.o. logo

Vekoprom d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija VEKOPROM je osnovana 1998. godine gde je osnovna delatnost bila međunarodni drumski transport robe. Kao jedna od najiskusnijih transportnih kompanija sa sopstvenim voznim parkom u Srbiji tokom godina je proširila portfolio svojih usluga i postala prepoznatljiva na tržištu transporta kao jedan od lidera u pružanju kompletnih transportnih i logističkih rešenja za svoje klijente.

U ovom trenutku VEKOPROM svojim klijentima može pružiti usluge organizacije međunarodnog drumskog transporta, usluge carinskog posredovanja kao i skladištenja robe.

Posedovanje sopstvenog voznog parka od 70 najsavremenijih EURO 6 vozila kao i preko 100 poluprikolica različitih namena omogućuje da svojim klijentima uvek pruži pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu a kao potvrda toga je u ukazano poverenje od strane velikog broja domaćih i stranih klijenata.
VEKOPROM tim čini preko 70 zaposlenih a njihovo kontinuirano usavršavanje, posvećenost, inovativnost uz društveno odgovorno poslovanje kompanije postaju prepoznatljivi na tržištu.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Jaroslava Cermaka 8, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
022/553-497