Vekoprom d.o.o.

Vekoprom d.o.o.

Kontakt

Adresa Jaroslava Cermaka 8, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Telefon 022/553-497
PIB 103283416
MB 17539949
Predstavništvo Jaroslava Cermaka 8, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija VEKOPROM je osnovana 1998. godine gde je osnovna delatnost bila međunarodni drumski transport robe. Kao jedna od najiskusnijih transportnih kompanija sa sopstvenim voznim parkom u Srbiji tokom godina je proširila portfolio svojih usluga i postala prepoznatljiva na tržištu transporta kao jedan od lidera u pružanju kompletnih transportnih i logističkih rešenja za svoje klijente.

U ovom trenutku VEKOPROM svojim klijentima može pružiti usluge organizacije međunarodnog drumskog transporta, usluge carinskog posredovanja kao i skladištenja robe.

Posedovanje sopstvenog voznog parka od 70 najsavremenijih EURO 6 vozila kao i preko 100 poluprikolica različitih namena omogućuje da svojim klijentima uvek pruži pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu a kao potvrda toga je u ukazano poverenje od strane velikog broja domaćih i stranih klijenata.
VEKOPROM tim čini preko 70 zaposlenih a njihovo kontinuirano usavršavanje, posvećenost, inovativnost uz društveno odgovorno poslovanje kompanije postaju prepoznatljivi na tržištu.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv VEKOPROM
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA PROMET ROBA I USLUGA VEKOPROM DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 4941 - Drumski prevoz tereta
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jaroslava Cermaka 8, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Datum osnivanja 01.03.2004.
PIB 103283416
MB 17539949
Zakonski zastupnici
Dragan Uzelac - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu