Verisec Labs d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Verisec je internacionalna IT security kompanija koja obezbeđuje inovativna rešenja za bankarski sektor, vlade i biznise širom sveta. Kompanija je osnovana 2002. godine u Stokolmu, a danas ima kancelarije u Velikoj Britaniji, Srbiji, Španiji, Nemačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Meksiku.  2012. godine otvoren je is­tra­ži­vač­ki i raz­voj­ni cen­tar u Sr­bi­ji – Ve­ri­sec Labs.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

DevOps Engineer

Beograd

Solid understanding of Linux OS. Good knowledge of at least one scripting language – preferably Python and Bash. Good knowledge of GIT versioning system... (pročitaj oglas)

Summer UX Internship

Beograd

Being able to join us in our Belgrade offices during the August 2019. You have a brief understanding of interaction and visual design, design thinking and UX methodologies... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VERISEC LABS
Adresa
Francuska 6, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
7.9.2012
PIB
107717782
Matični broj
20858362
Poslovni naziv
Privredno društvo za usluge u oblasti informacionih tehnologija Verisec Labs d.o.o. Beograd-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jakub Rafal Missuna - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija