Vip mobile d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Vip mobile d.o.o.

  (4 utiska)
25% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.3
beneficije

1.8
mogućnost napredovanja

1.8
balans između karijere i privatnog života

SAP Expert


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Zamerke kompaniji
Prekovremeni rad koji nije plaćen, polna diskriminacija, dobijanje otkaza nakon porodiljskih bolovanja je praksa i to na vrlo neregularan način, nestručan menadžment, mobing...
ne preporučujem
utisak postavljen: 13.10.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Call centar - Contact center agent

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju se odvijao u dva koraka: prvi se odnosio na test inteligencije, kao i test društvenosti koji kreira HR tim. Imali smo zadatak, koji je trebalo da rešimo kao grupa. Drugi deo intervjua, za one koji su prošli prvi, odnosio se na razgovor sa trenerima, supervizorima i snalaženje u tzv. simulacijama.

utisak sa intervjua postavljen: 24.12.2015.

Podrška prodaji - sektor Korisničkih servisa


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Atmosfera je super. Svi su prijateljski nastrojeni, spremni da pomognu, supervizori su uvek dostupni, kako za pomoć, tako i za šalu i razonodu. Veliki broj ljudi koji cirkuliše, a ipak smo svi spremni da drugima uskočimo u pomoć - ukoliko naše dnevne obaveze to dozvoljavaju.
Zamerke kompaniji
Posluju sa tzv. kadrovskim agencijama (Trenkwalder, Adecco) pre nego što se dobije Vip ugovor. Nije problem čak ni plata, niti to što je agencija u pitanju, koliko sve probleme koje imaš sa navedenim agencijama rešavaš sam, a ne uz pomoć HR-a ili supervizora.
preporučujem
utisak postavljen: 24.12.2015.

Online marketing communication expert


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Interesantni poslovi, ok oprema.
Zamerke kompaniji
Posle 6 godina uspešno obavljanih poslovnih zadataka, na Veliki petak su me naterali da potpišem sporazumni raskid ugovora, uz pretnju da ako ne pristanem neću dobiti ni poslednju platu. Bez iznetog dokaza povrede radnih odgovornosti sa moje strane. Verujem da je razlog svemu tome promena vlasničke strukture firme Telekom Austria. Naime, cela firma je prešla u vlasništvo veleposednika iz Južne Amerike i nije više vlasništvo države Austrije.
ne preporučujem
utisak postavljen: 06.10.2015.

Inženjer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobar sadržaj posla.
Zamerke kompaniji
Loša organizacija, loša atmosfera, loši i neiskreni međuljudski odnosi.
ne preporučujem
utisak postavljen: 01.10.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompaniju Vip mobile čini preko 1000 stručnjaka najrazličitijih profila. Na tržištu telekomunikacija postojimo deset godina, brojimo oko 2,2 miliona korisnika i imamo najveću 4G LTE mrežu u Srbiji!

Okruženje koje se stalno menja, naučilo nas je koliko je važno kontinuirano učenje, fleksibilnost i prilagođavanje promenama. U najdinamičnijoj industriji današnjice, našim IT stručnjacima su otvorena vrata u svet najnovijih tehnologija, agilnih metoda rada, digitalizacije. Rad u ovakvom okruženju nas inspiriše da svaki dan pomeramo granice, implementiramo moderna rešenja u poslovanju i unapređujemo naša znanja i veštine. Kao deo Telekom Austrija Grupe, i klastera Srbija & Slovenija, deo smo ogromne mreže stručnjaka sa kojima delimo znanje, razmenjujemo iskustva, usavršavamo se, kroz svakodnevni rad ali i kroz formalne obuke i programe razmene na internacionalnom nivou.

U našim timovima inženjera rade iskusni stručnjaci, ali i mladi inženjeri koji ulaze u svet IT-ja i industriju budućnosti. Mladim inženjerima koji započnu karijeru u Vipu, omogućavamo da prođu kroz sve oblasti IT-ja kojima se bavimo u kompaniji kako bi stekli širu sliku, upoznali se sa što većim brojem sistema i usmerili svoju karijeru u željenom pravcu. O izazovima rada u našem IT-ju govori i veličina IT ekosistema koji čini ogroman broj aplikacija – preko 300!

Zajedničkim snagama svaki dan doprinosimo kreiranju okruženja za naše zaposlene gde će poželeti da ostanu i grade svoju karijeru. O uspešnosti naših ciljeva i lojalnosti zaposlenih govori činjenica da danas sa nama radi preko 200 stručnjaka koji su Vip gradili od samog početka!

Radno okruženje smo prilagodili sopstvenim potrebama i to na način da budemo dostupni jedni drugima, da nam bude udobno i da negujemo balans između privatnog i poslovnog života. Upravo zbog toga, našim zaposlenima je na raspolaganju „Flexibile & Mobile” model radnog vremena, koji podrazumeva klizno radno vreme, kao i mogućnost povremenog rada van kancelarije. Na ovaj način bolje balansiramo privatne i poslovne obaveze što nam je veoma važno!

Pogodnosti za zaposlene

Naši zaposleni imaju brojne benefite – privatno zdravstveno osiguranje, privatno penziono osiguranje, vrtić u našim prostorijama kao i brojne popuste koje mogu ostvariti kada je u pitanju kupovina, zdravlje i rekreacija, kultura i zabava i bankarske pogodnosti!

Pogodnosti za naše zaposlene vidimo i u ulaganju u njihovu edukaciju kroz brojne treninge ali i kroz različite vidove interne razmene znanja!

Pored svega navedenog Vipovci imaju mogćnost da uživaju i u onim sitnim stvarima kao što su voće i povremena neformalna druženja uz pivo na kraju naporne sedmice.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Governance, Risks and Compliance Expert

Beograd  • Rok: 24.05.2018

University degree in relevant area and work experience (1-5 years) in IT audit, software development and/or application support and maintenance... (pročitaj oglas)

CSN Expert

Beograd  • Rok: 14.05.2018

Vip mobile d.o.o.: CSN Expert. Minimum 2 years of experience in Core or IT BSS... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VIP MOBILE
Adresa
Omladinskih Brigada 21
Datum osnivanja
07.11.2006.
PIB
104704549
Matični broj
20220023
Poslovni naziv
VIP MOBILE DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Andreas Graf - Direktor
Dejan Turk - Direktor
Dejan Kastelic - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija