O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Vitae Residence d.o.o. logo

Vitae Residence d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Dom  za stare “Vitae Residence“ je namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu. Svojim arhitektonskim rešenjima svrstava se u LUX kategoriju domova za stara lica. Starački dom se nalazi  u Strumičkoj ulici br 39-41. Ovaj deo Voždovca iako spada u urbani deo prestonice predstavlja mirnu zonu za naše korisnike.

U domu za stare Vitae Residence, poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja i koje obuhvataju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celokupnog boravka korisnika u domu.

Pored kvaliteta medicinske usluge puno pažnje u radu posvećujemo stvaranju empatije prema našim korisnicima kojima posvećujemo puno pažnje i stvaramo interaktivnu konekciju. U ovom domenu postavili smo izuzetno visoke kriterijume i trudimo se da kod svakog našeg korisnika stvorimo osećaj pripadnosti.

O korisnicima doma za stare Vitae Residence brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice, nutricionista, frizer i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Sobe i apartmani doma za stare su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, Wi-Fi.

Vitae Residence je opremljena specijalnim profesionalnim medicinskim električnim krevetima sa dekubitalnim dušecima veoma pogodnim za polupokretna ili nepokretna lica. Svaki krevet poseduje i SOS taster za pozivanje medicinske sestre i negovateljice.

Kupatila, kao i ceo starački dom su prilagođena kako pokretnim, tako i nepokretnim osobama.

U okviru doma  je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju koje daje posebnu toplinu celokupnoj atmosferi u našem domu .

Dom za stare “Vitae Residence” poseduje moderno opremljenu kuhinju, koja funkcioniše po HACCP standardu, garderobu za zaposlene, ambulantu, prostoriju za socijalnog radnika. Dom za stare ima i salu za radnu i fizikalnu terapiju kao i ugrađen bešuman lift.

Naša VIZIJA:
Da značajno poboljšamo kvalitet usluge u domovima za smeštaj odraslih i starih lica u Srbiji, i da dostignemo standarde staračkih domova razvijenih zemalja u regionu.

Naša MISIJA:
Da podržimo socijalnu inkluziju starih ljudi u Srbiji (menjajući njihov stav o tome da umesto da brinu o drugima, da brinu o sebi)

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod