Vivex Trading d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovna delatnost kompanije Vivex Trading je proizvodnja i prodaja sigurnosne opreme i opreme za poslovanje sa gotovim novcem. Vivex Trading je ekskluzivni distributer renomiranih svetskih proizvođača ove opreme u zemlji i regionu.

Mi smo kompanija koja uspešno proizvodi i prodaje savremenu i kvalitetnu sigurnosnu opremu i opremu za poslovanje sa gotovim novcem, uz potpunu postprodajnu podršku. Naša osnovna misija je da klijentima obezbedimo kvalitetnu odgovarajuću sigurnosnu opremu i opremu za poslovanje sa gotovim novcem u najkraćem mogućem roku i uz potpunu postprodajnu podršku za siguran, pouzdan i efikasan rad.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VIVEX TRADING
Adresa
Konstantina Jovanovića 41, Beograd-Zemun
Datum osnivanja
23.10.1995.
PIB
100828591
Matični broj
17090178
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU VIVEX TRADING D.O.O. BEOGRAD
Delatnost kompanije
4666 Trgovina na veliko ostalim kancelarijskim mašinama i opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Besna Pucar Grubor - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija