Vivify Ideas d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Vivify Ideas d.o.o.

  (11 utisaka)
82% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Web Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nekolicina jako sposobnih i zanimljivih kolega.
OK okruženje za početnike.

Zamerke kompaniji
Ekspanzicionistička politika koja posledično svoje duže zaposlene ostavlja u senci početnika koji se masovno angažuju.
Nesposoban i nedovoljan HR na broj zaposlenih.
Ispod prosečne plate, koje bi trebalo da budu nadomeštene podelom profita koji je više marketinški trik, nego stvarni benefit zaposlenima, pre svega jer se određuje paušalno, a ume i da izostane pod različitim izgovorima.
Više se vodi računa o kvantitetu, nego o kvalitetu.
Nove tehnologije se jako retko i sporo usvajaju.
Telep.
ne preporučujem
utisak postavljen: 23.06.2018.

QA Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prijavu sam poslao direktno na mail. Javili su mi se u roku od 24h. Ceo proces selekcije je bio brz i kvalitetan. Dobio sam ponudu za posao veoma brzo. Momci na tehničkom intervjuu, kao i devojka iz HR-a su bili veoma ljubazni i profesionalni.

utisak sa intervjua postavljen: 19.04.2018.

QA Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Put od >100km zbog razgovora, na kome su rekli da će pozvati za mesec dana. Nikada se nisu javili ni sa kakvim odgovorom. Neprofesionalno.

utisak sa intervjua postavljen: 27.02.2018.

Junior developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Kada vas konačno pozovu posle nekoliko meseci da dođete na intervju, proces je sledeći - tehnički deo je lak (lakši nego Skype deo, bar u mom slučaju), pitaju se opšte stvari vezane za OOP, baze i generalno sve osnovne web tehnologije, mada ne bi bilo loše da se znaju i design patterni i bar jedan framework, jer juniori to treba da znaju. To traje nekih 15-ak minuta. Narednih 40-45 minuta je onaj ključni deo, od čega zavisi sve, gde vas pitaju pitanja tipa "koji ti je hobi", "kad si bio najsrećniji", "kakav si timski igrač", "kako bi opisao sebe kakav si bio u detinjstvu" i uopšte neke hipotetičke situacije na koje generalno ne postoji tačan odgovor, nego se sve svodi na njihovu slobodnu procenu (npr. ako ste se na određeni način ponašali u određenoj situaciji, to znači da ćete se isto ponašati i u drugoj situaciji, sudeći po tekstu na njihovom blogu), što je toliko pogrešno da ne treba ni komentarisati, zatim da li se vaš odgovor uklapa u "kulturološke vrednosti" firme (šta god to bilo) i slično. Uglavnom, ma koliko dobro znali tehnički deo, to ne znači ništa, jer se sve na kraju svodi na to da li će se odgovori o timskom radu i detinjstvu svideti HR-u.

utisak sa intervjua postavljen: 27.02.2018.

Junior developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Dobio sam zadatak iz OOP-a, posle sam bio pozvan na intervju sa hr-om. Tu se sve završilo. Procenili su da nisam bio dovoljno zainteresovan da napustim stari posao (nije vezan za it struku).

utisak sa intervjua postavljen: 18.02.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Vivify Ideas se bavimo razvojem softvera za domaće i strane klijente. Projekti na kojima radimo su raznovrsni po pitanju posla koji naši timovi isporučuju i tehnologija koje koriste, kao i po pitanju industrija za koje je softver namenjen - zdravstvo, logistika, nekretnine, marketing.

Zaposleni u Vivify Ideas nisu ni u kom pogledu ograničeni formalnim titulama i početnim ulogama i ohrabreni su da pronalaze nova interesovanja i izazove koji će im pomoći da napreduju. Ovo je omogućeno kroz izraženu autonomiju timova na kojima je bazirana cela kompanija, kroz korišćenje najnovijih tehnologija i kroz direktno ulaganje kompanijskih sredstava u radno okruženje, alate, literaturu, konferencije i kurseve.

Kompanija je potpuno transparentna u raspolaganju sa finansijama i zaposleni znaju tačno kako se ulažu sredstva kojima Vivify Ideas raspolaže. Između ostalog, ovo uključuje i 28% od ukupnog profita koji se ravnomerno dele i koje zaposleni dobijaju kao bonus na postojeću platu nakon određenog vremena u firmi.

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

Web Development Internship

Novi Sad

Knowledge of basic OOP; Knowledge of relational database; HTML/CSS; JavaScript; The ability to dedicate at least 32 hours to the internship on a weekly basis (this being a prerequisite)... (pročitaj oglas)

AI Internship at Vivify Ideas

Novi Sad

Good programming skills; A basic understanding of statistics and probability; An interest in NLP techniques; A general interest in AI... (pročitaj oglas)

Senior Web Developer

Novi Sad

Expert level: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript.., (pročitaj oglas)

Medior Web Developer

Novi Sad

Very good knowledge: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VIVIFY IDEAS
Adresa
Jovana Popovića 51
Datum osnivanja
03.04.2013.
Poslovni naziv
VIVIFY IDEAS DOO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Prijić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija