Vivify Ideas d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Vivify Ideas d.o.o.

  (12 utisaka)
84% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.1
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Web Dev praksa

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 6 nedelja
Kako je izgledao proces
Poslali mi zadatak da uradim, 3 sata rok, ali gledajući sada, kao programer u drugoj firmi, mislim da je zadatak koji se očekuje perfektno urađen negde na nivou juniora, a ne praktikanta. Najviše govorim o vremenskom ograničenju i nekim stvarima koje tad nisam znao, a naučio sam iskustvom. Pošto sam radio za vreme praznika, čekao sam 3 nedelje da se javim, da ih pitam da li su pregledali zadatak. Na ovaj mejl mi nije stigao odgovor. 3 nedelje kasnije (ukupno 6) sam ponovo pokušao i odgovorili su mi vrlo šturo da je pozicija popunjena. Neprofesionalno da se ne jave i da se ja moram cimati i zapitkivati kako sam prošao.

utisak sa intervjua postavljen: 15.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Vivify Ideas se bavimo razvojem softvera za domaće i strane klijente. Projekti na kojima radimo su raznovrsni po pitanju posla koji naši timovi isporučuju i tehnologija koje koriste, kao i po pitanju industrija za koje je softver namenjen - zdravstvo, logistika, nekretnine, marketing.

Zaposleni u Vivify Ideas nisu ni u kom pogledu ograničeni formalnim titulama i početnim ulogama i ohrabreni su da pronalaze nova interesovanja i izazove koji će im pomoći da napreduju. Ovo je omogućeno kroz izraženu autonomiju timova na kojima je bazirana cela kompanija, kroz korišćenje najnovijih tehnologija i kroz direktno ulaganje kompanijskih sredstava u radno okruženje, alate, literaturu, konferencije i kurseve.

Kompanija je potpuno transparentna u raspolaganju sa finansijama i zaposleni znaju tačno kako se ulažu sredstva kojima Vivify Ideas raspolaže. Između ostalog, ovo uključuje i 28% od ukupnog profita koji se ravnomerno dele i koje zaposleni dobijaju kao bonus na postojeću platu nakon određenog vremena u firmi.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VIVIFY IDEAS
Adresa
Jovana Popovića 51
Datum osnivanja
03.04.2013.
Poslovni naziv
VIVIFY IDEAS DOO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Prijić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

IT Manager

1 plata
1500 EUR / mesečno
1500 1500

QA Specialist

1 plata
550 EUR / mesečno
550 550

Software Developer

1 plata
1000 EUR / mesečno
1000 1000

Software Engineer

1 plata
1550 EUR / mesečno
1550 1550

Test Engineer

1 plata
750 EUR / mesečno
750 750
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija