Vivify Ideas d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Vivify Ideas d.o.o.

  (8 utisaka)
88% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.1
beneficije

4.5
mogućnost napredovanja

4.5
balans između karijere i privatnog života

QA tester

Nemanja S., Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ceo proces je trajao nedelju dana. Ljubaznost dame iz ljudskih resursa firme i njena predusretljivost je dostojna kompaniji svetskog renomea. Dogovorili smo se da mi test dostavi na mejl u određeno vreme, prilikom čega imam 4 sata na raspolaganju da ga uradim i, naravno, kako smo se dogovorili tako je i urađeno, tačno u minut. Na odgovor sam čekao nedelju dana i na moju veliku žalost nisam prošao jer nisam dovoljno dobro uradio test. No, ono što je najbitnije jeste da je Vivify PRVA (čitaj - JEDINA) firma koja me je udostojila da mi ukaže na greške koje sam napravio prilikom izrade testa. Ukupno četiri zadatka i ukupno četiri kratka objašnjenja o greškama, kako bi mi pomogli da slične greške ne napravim u budućnosti. Preostaje mi da sednem i da učim još (dobijeni mejl mi je samo dao podsticaj da se posvetim tome još više) pa da se onda ponovo prijavim jer vredi raditi u takvoj firmi gde je profesionalizam na nivou (barem gledano sa tačke HR-a, a verujem da su i radnici takvi).

utisak sa intervjua postavljen: 20.07.2018.

Junior Web Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Dali su mi da uradim kompletnu web stranicu za 4 sata i da bude responsivna što je nemoguće da se uradi za toliko kratak vremenski rok. Čekao sam da mi odgovore 4 nedelje na zadatak koji su mi dali kao da sam ne znam i ja šta napravio (neka druga kompanija mi je u roku od 3 dana dala odgovor na zadatak). Nekoliko puta sam ih kontaktirao na email da mi kažu da li su pregledali zadatak gde su me u jednom email-u pitali da im opet pošaljem zadatak jer su ga izgubili(!?) a kad sam ga poslao rekli su mi da su ga dobili.

utisak sa intervjua postavljen: 03.07.2018.

Web Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nekolicina jako sposobnih i zanimljivih kolega.
OK okruženje za početnike.

Zamerke kompaniji
Ekspanzicionistička politika koja posledično svoje duže zaposlene ostavlja u senci početnika koji se masovno angažuju.
Nesposoban i nedovoljan HR na broj zaposlenih.
Ispod prosečne plate, koje bi trebalo da budu nadomeštene podelom profita koji je više marketinški trik, nego stvarni benefit zaposlenima, pre svega jer se određuje paušalno, a ume i da izostane pod različitim izgovorima.
Više se vodi računa o kvantitetu, nego o kvalitetu.
Nove tehnologije se jako retko i sporo usvajaju.
Telep.
ne preporučujem
utisak postavljen: 23.06.2018.

QA Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prijavu sam poslao direktno na mail. Javili su mi se u roku od 24h. Ceo proces selekcije je bio brz i kvalitetan. Dobio sam ponudu za posao veoma brzo. Momci na tehničkom intervjuu, kao i devojka iz HR-a su bili veoma ljubazni i profesionalni.

utisak sa intervjua postavljen: 19.04.2018.

QA Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Put od >100km zbog razgovora, na kome su rekli da će pozvati za mesec dana. Nikada se nisu javili ni sa kakvim odgovorom. Neprofesionalno.

utisak sa intervjua postavljen: 27.02.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Vivify Ideas se bavimo razvojem softvera za domaće i strane klijente. Projekti na kojima radimo su raznovrsni po pitanju posla koji naši timovi isporučuju i tehnologija koje koriste, kao i po pitanju industrija za koje je softver namenjen - zdravstvo, logistika, nekretnine, marketing.

Zaposleni u Vivify Ideas nisu ni u kom pogledu ograničeni formalnim titulama i početnim ulogama i ohrabreni su da pronalaze nova interesovanja i izazove koji će im pomoći da napreduju. Ovo je omogućeno kroz izraženu autonomiju timova na kojima je bazirana cela kompanija, kroz korišćenje najnovijih tehnologija i kroz direktno ulaganje kompanijskih sredstava u radno okruženje, alate, literaturu, konferencije i kurseve.

Kompanija je potpuno transparentna u raspolaganju sa finansijama i zaposleni znaju tačno kako se ulažu sredstva kojima Vivify Ideas raspolaže. Između ostalog, ovo uključuje i 28% od ukupnog profita koji se ravnomerno dele i koje zaposleni dobijaju kao bonus na postojeću platu nakon određenog vremena u firmi.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Senior Web Developer

Novi Sad

Expert level: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript.., (pročitaj oglas)

Medior Web Developer

Novi Sad

Very good knowledge: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript... (pročitaj oglas)

QA Engineer

Novi Sad

Preferably 6+ months of experience writing and executing manual and automated tests or a web development background. Passion for finding bugs and striving to perfection. Good communication and collaboration skills... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Novi Sad

Linux (Debian) and MySQL, MongoDB administration Vagrant, Docker, good knowledge of automation of deployments (CI/CD) and configuration management (e.g. Ansible/Puppet/Chef)... (pročitaj oglas)

QA Internship

Novi Sad

Vivify Ideas seeks talented and curious individuals to join our QA internship program. This is an opportunity to get an in-depth learning experience and to thrive while working in a team of professionals... (pročitaj oglas)

Junior Web Developer

Novi Sad

If you are not 100% familiar with the listed things, don’t quit just yet. Your willingness to learn and expand your skill set is what matters the most... (pročitaj oglas)

Project Manager

Novi Sad

At least 1 year of experience as a project manager. Very good organizational and interpersonal skills (managing budget, team, deadlines etc.). Familiarity with the inner workings of mobile and web applications... (pročitaj oglas)

Web Development Internship

Novi Sad

This is an opportunity for you to apply if you’re ready to gain more knowledge in web development and you know the basics of object-oriented programming... (pročitaj oglas)

Web Designer

Novi Sad

We are looking to hire a web designer who will help us create interesting products and inspire us to grow and improve with a pinch of his or her creativity... (pročitaj oglas)

Python Devops

Novi Sad

5+ years of experience from professional software development. 3+ years of experience from Python development. Professional experience from designing REST based APIs... (pročitaj oglas)

Front-end Developer

Novi Sad

Because of an increasing workload, we are looking for...no, that is not our story. We are not a company searching for employees. Rather, we are a community searching for new members... (pročitaj oglas)

Senior Web Developer

Novi Sad

Expert level: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript. We also expect you to have experience with at least one of: VueJS, ReactJS or AngularJS, Laravel or Symfony. You will be taking the lead on various projects and wowing us... (pročitaj oglas)

Medior Web Developer

Novi Sad

Very good knowledge: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript. We’d love it if you've worked with at least one of: VueJS, ReactJS or AngularJS, Laravel or Symfony... (pročitaj oglas)

Web Development Teacher

Novi Sad

This is the job for you if: You have strong mastery of OOP, SQL and JS; Teaching experience is a plus; Mastery of PHP, Laravel and Angular is a plus; You are motivated by a strong desire to help people lear... (pročitaj oglas)

Junior Web Developer

Novi Sad

Solid understanding: OOP; relational database; HTML/CSS; JavaScript. It would be really great if you are familiar with: VueJS, ReactJS or AngularJS; Laravel or Symfony... (pročitaj oglas)

QA Engineer

Novi Sad

Securing high quality of all products the company produces, making sure that products match requirements, examine specification, documentation, design and suggest improvements... (pročitaj oglas)

Web development Internship

Novi Sad

Working with a devoted mentor, but also with the whole Team which is unreservedly dedicated to tutoring... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VIVIFY IDEAS
Adresa
Jovana Popovića 51
Datum osnivanja
03.04.2013.
Poslovni naziv
VIVIFY IDEAS DOO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Prijić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija