Vivify Ideas d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Vivify Ideas d.o.o.

  (11 utisaka)
82% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Web Dev praksa

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 6 nedelja
Kako je izgledao proces
Poslali mi zadatak da uradim, 3 sata rok, ali gledajući sada, kao programer u drugoj firmi, mislim da je zadatak koji se očekuje perfektno urađen negde na nivou juniora, a ne praktikanta. Najviše govorim o vremenskom ograničenju i nekim stvarima koje tad nisam znao, a naučio sam iskustvom. Pošto sam radio za vreme praznika, čekao sam 3 nedelje da se javim, da ih pitam da li su pregledali zadatak. Na ovaj mejl mi nije stigao odgovor. 3 nedelje kasnije (ukupno 6) sam ponovo pokušao i odgovorili su mi vrlo šturo da je pozicija popunjena. Neprofesionalno da se ne jave i da se ja moram cimati i zapitkivati kako sam prošao.

utisak sa intervjua postavljen: 15.01.2019.

QA inženjer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Izuzetno pozitivan utisak počevši od ekspeditivnosti i profesionalnosti HR službe sa kojom ostvarujete prvi kontakt, preko ostalih kolega koji će se istinski potruditi da se od prvog dana u kompaniji osetite dobrodošlim. Pozitivna atmosfera, odlična oprema i uslovi za rad. Odlična organizacija, timski rad i što je najbitnije od svega ljudski pristup ka svakom zaposlenom u kompaniji. Iskusnije kolege spremne su da podele svoje znanje što je opet za svaku pohvalu. Moja iskrena preporuka za Vivify!
preporučujem
utisak postavljen: 19.11.2018.

QA tester

Nemanja S., Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Ceo proces je trajao nedelju dana. Ljubaznost dame iz ljudskih resursa firme i njena predusretljivost je dostojna kompaniji svetskog renomea. Dogovorili smo se da mi test dostavi na mejl u određeno vreme, prilikom čega imam 4 sata na raspolaganju da ga uradim i, naravno, kako smo se dogovorili tako je i urađeno, tačno u minut. Na odgovor sam čekao nedelju dana i na moju veliku žalost nisam prošao jer nisam dovoljno dobro uradio test. No, ono što je najbitnije jeste da je Vivify PRVA (čitaj - JEDINA) firma koja me je udostojila da mi ukaže na greške koje sam napravio prilikom izrade testa. Ukupno četiri zadatka i ukupno četiri kratka objašnjenja o greškama, kako bi mi pomogli da slične greške ne napravim u budućnosti. Preostaje mi da sednem i da učim još (dobijeni mejl mi je samo dao podsticaj da se posvetim tome još više) pa da se onda ponovo prijavim jer vredi raditi u takvoj firmi gde je profesionalizam na nivou (barem gledano sa tačke HR-a, a verujem da su i radnici takvi).

utisak sa intervjua postavljen: 23.07.2018.

Junior Web Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Dali su mi da uradim kompletnu web stranicu za 4 sata i da bude responsivna što je nemoguće da se uradi za toliko kratak vremenski rok. Čekao sam da mi odgovore 4 nedelje na zadatak koji su mi dali kao da sam ne znam i ja šta napravio (neka druga kompanija mi je u roku od 3 dana dala odgovor na zadatak). Nekoliko puta sam ih kontaktirao na email da mi kažu da li su pregledali zadatak gde su me u jednom email-u pitali da im opet pošaljem zadatak jer su ga izgubili(!?) a kad sam ga poslao rekli su mi da su ga dobili.

utisak sa intervjua postavljen: 03.07.2018.

Web Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nekolicina jako sposobnih i zanimljivih kolega.
OK okruženje za početnike.

Zamerke kompaniji
Ekspanzicionistička politika koja posledično svoje duže zaposlene ostavlja u senci početnika koji se masovno angažuju.
Nesposoban i nedovoljan HR na broj zaposlenih.
Ispod prosečne plate, koje bi trebalo da budu nadomeštene podelom profita koji je više marketinški trik, nego stvarni benefit zaposlenima, pre svega jer se određuje paušalno, a ume i da izostane pod različitim izgovorima.
Više se vodi računa o kvantitetu, nego o kvalitetu.
Nove tehnologije se jako retko i sporo usvajaju.
Telep.
ne preporučujem
utisak postavljen: 23.06.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Vivify Ideas se bavimo razvojem softvera za domaće i strane klijente. Projekti na kojima radimo su raznovrsni po pitanju posla koji naši timovi isporučuju i tehnologija koje koriste, kao i po pitanju industrija za koje je softver namenjen - zdravstvo, logistika, nekretnine, marketing.

Zaposleni u Vivify Ideas nisu ni u kom pogledu ograničeni formalnim titulama i početnim ulogama i ohrabreni su da pronalaze nova interesovanja i izazove koji će im pomoći da napreduju. Ovo je omogućeno kroz izraženu autonomiju timova na kojima je bazirana cela kompanija, kroz korišćenje najnovijih tehnologija i kroz direktno ulaganje kompanijskih sredstava u radno okruženje, alate, literaturu, konferencije i kurseve.

Kompanija je potpuno transparentna u raspolaganju sa finansijama i zaposleni znaju tačno kako se ulažu sredstva kojima Vivify Ideas raspolaže. Između ostalog, ovo uključuje i 28% od ukupnog profita koji se ravnomerno dele i koje zaposleni dobijaju kao bonus na postojeću platu nakon određenog vremena u firmi.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Senior Web Developer

Novi Sad

Expert level: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript.., (pročitaj oglas)

Medior Web Developer

Novi Sad

Very good knowledge: OOP, relational database, HTML/CSS, JavaScript... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VIVIFY IDEAS
Adresa
Jovana Popovića 51
Datum osnivanja
03.04.2013.
Poslovni naziv
VIVIFY IDEAS DOO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Prijić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija