Viz Komerc d.o.o.

Viz Komerc d.o.o.

Kontakt

Adresa Samarska ulica 8, 11000 Beograd, Srbija
E-mail viz@eunet.rs
PIB 100144816
MB 06697844
Predstavništvo Samarska ulica 8, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Viz komerc d.o.o. preduzeće za trgovinu, proizvodnju i usluge, već više od 20 godina uspešno posluje na srpskoj privrednoj sceni. Osnovna delatnost preduzeća je spoljno-trgovinsko poslovanje, kao i veleprodaja na domaćem tržištu. Jasna vizija kontinuiranog uspona još na samom početku rada preduzeća, trasirala je osnovnu poslovnu politiku koja se i danas primenjuje i  usklađuje sa zahtevima  vremena, političkih, ekonomskih  i tržišnih uslova.
 
Spremnost na poslovne izazove i uspešna realizacija postavljenih ciljeva, rezultirala je i poverenjem velike svetske kompanije Philips koja nam je dodelila pravo na uvoz i distributerstvo njihovih visokokvalitetnih i na našem tržištu traženih proizvoda, a koje i danas traje.
Od 2006.godine smo se posvetili i kineskim proizvođačima robe kako bi nižim cenama, ali odabranim kvalitetnim proizvodima bili konkurentni na našem tržištu i kako bi dopunili svoj dotadašnji asortiman atraktivnom i traženom robom široke potrošnje iz oblasti elektromaterijala. Naša selekcija  asortimana, kvaliteta, dizajn pakovanja, kreirani, zaštićen i registrovani žig  Elit+  u Zavodu za intelektualnu svojinu, ofanzivni nastup prodaje, prisutnost u svim trgovinskim lancima okruženju, sve to je doprinelo da ova robna grupa, danas zauzma primat u našem poslovanju.
 

Dugoročni ciljevi preduzeća uspešno utkani u dinamičan razvoj kroz isporuke proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta, doprineli su da dostignemo zavidno mesto među uspešnim privrednicima u Srbiji.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv VIZ KOMERC
Poslovni naziv VIZ KOMERC PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, PROIZVODNJU I USLUGE, DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 4690 - Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Samarska ulica 8, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 02.02.1993.
PIB 100144816
MB 06697844
Zakonski zastupnici
Zoran Seferin - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu