O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Viz Komerc d.o.o. logo

Viz Komerc d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Viz komerc d.o.o. preduzeće za trgovinu, proizvodnju i usluge, već više od 20 godina uspešno posluje na srpskoj privrednoj sceni. Osnovna delatnost preduzeća je spoljno-trgovinsko poslovanje, kao i veleprodaja na domaćem tržištu. Jasna vizija kontinuiranog uspona još na samom početku rada preduzeća, trasirala je osnovnu poslovnu politiku koja se i danas primenjuje i  usklađuje sa zahtevima  vremena, političkih, ekonomskih  i tržišnih uslova.
 
Spremnost na poslovne izazove i uspešna realizacija postavljenih ciljeva, rezultirala je i poverenjem velike svetske kompanije Philips koja nam je dodelila pravo na uvoz i distributerstvo njihovih visokokvalitetnih i na našem tržištu traženih proizvoda, a koje i danas traje.
Od 2006.godine smo se posvetili i kineskim proizvođačima robe kako bi nižim cenama, ali odabranim kvalitetnim proizvodima bili konkurentni na našem tržištu i kako bi dopunili svoj dotadašnji asortiman atraktivnom i traženom robom široke potrošnje iz oblasti elektromaterijala. Naša selekcija  asortimana, kvaliteta, dizajn pakovanja, kreirani, zaštićen i registrovani žig  Elit+  u Zavodu za intelektualnu svojinu, ofanzivni nastup prodaje, prisutnost u svim trgovinskim lancima okruženju, sve to je doprinelo da ova robna grupa, danas zauzma primat u našem poslovanju.
 

Dugoročni ciljevi preduzeća uspešno utkani u dinamičan razvoj kroz isporuke proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta, doprineli su da dostignemo zavidno mesto među uspešnim privrednicima u Srbiji.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Samarska ulica 8, 11000 Beograd, Srbija
+381 (0)63 182 67 62