O kompaniji
4
Iskustva
Plate
1
Poslovi
Vox Code logo

Vox Code

Oceni kompaniju

Iskustva

Arhiva | Intervju
09.02.2022
Pozitivno iskustvo

SQL / BI Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prilikom prvog kontakta sa firmom ispostavilo se da se sa osnivačem poznajem od ranije tako da je proces selekcije uključio samo tehnički dio.

Pitanja sa intervjua

  • Protumačite skript koji ste dobili u prilogu?
Korisno? 2
Arhiva | Iskustvo
22.02.2019
3 Preporučuje

Junior SQL/BI Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

- Ako ste osoba željna dokazivanja i "gladna" znanja ova kompanija je pravo mesto da ispečete zanat - Interesantni zadaci - Mogućnost izražavanja lične kreativnosti prilikom rešavanja zadatka - Rad u multinacionalnom okruženju - Lokacija kompanije je prijatna uz dosta zelenih površina u sredini gde je smeštena kompanija

Zamerke

- HR menadžer glumi autoritet i NIKAKO ne sme povisiti ton na zaposlenog i da ga pita "Jel' ti jasno?" na drčan i bezobrazan način, jer niko nije tu došao da ga neko postrojava kao da je u vojsci, već da radi i zaradi. Vrlo neprofesionalno - Nema podele informacija između zaposlenih ("svako plovi svojim brodom") - Nijedan zahtev/zadatak nije jasno definisan iz ugla biznisa - Osoba koja je meni bila nadređeni neprofesionalna sa velikim nedostatkom tehničkog znanja - Očekuje se prekovremeni rad

Korisno? 16
Arhiva | Intervju
22.02.2019
Pozitivno iskustvo

Junior SQL/BI Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Intervju je bio u ležernoj formi. Osoba koja me je ispitivala, znala je sta traži, šta očekuje kao i koliko očekuje od budućeg zaposlenog. Dosta trik pitanja, može se primetiti bogato iskustvo kod spomenute osobe. Za kandidata koji ne vlada materijom trik pitanja mogu biti itekako teška, dok za onog kandidata koji vlada mogu biti itekako laka, tako da je isuvišno komentarisati o težini pitanja sa testiranja/intervjua. O poslu i zaduženjima napominju se opšte stvari bez detalja. Nije bilo konkretnih informacija o samoj poziciji i zaduženjima. Povratnu informaciju o ishodu intervjua sam dobio jako brzo za manje od nedelju dana, kao i samu ponudu. Radno vreme od 13h do 21h, sto ne predstavlja neki problem, dok je lokacija prijatna.
Korisno? 3
Arhiva | Intervju
08.10.2018

Junior SQL / Business Intelligence Developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Generalno deluju ok, ležerni, intervju nije bio težak, opšta pitanja, malo pitanja iz sql i provera engleskog. Lokacija je ogroman minus, kao i radno vreme. U oglasu nisu naveli da se radi druga smena, jer se radi za Amere. Mala firma, do 15 zaposlenih, i svi rade sve.
Korisno? 4