O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Vukotić Media logo

Vukotić Media

Oceni kompaniju

O nama

Naš cilj je – izdavanje knjiga, raznovrsnog sadržaja – od romana, priča, poezije, preko istorijskih istraživanja, do naučne tematike. Želimo da radimo malo drugačije od drugih izdavača: ne čekamo rukopise, već nudimo ideje, tražimo i dogovaramo se sa poznatim autorima i stručnjacima šta i kako predstaviti, otkriti, popularizovati.


Drugi segment predstavlja izdavanje popularnih knjiga ili revija – iz oblasti medicine, sporta, astrologije, ishrane, mode. Naš potpis nalaziće se i na mapama i vodičima, specijalno pravljenim da poduče, informišu i važne stvari sačuvaju od zaborava.


Treći blok našeg angažmana je davanje konsalting usluga – za izdavaštvo, novinarstvo, političko delovanje, istraživanja javnog mnjenja i komunikacija.
Da smo spremni za izazove pokazuje i podatak da smo za prvih 50 dana lansirali šest različitih izdanja u ukupnom tiražu od 65.000 primeraka, kao i to što je naš prvenac knjiga Dobrice Ćosića, najvećeg srpskog živog pisca.

U želji da dođemo do što većeg broja čitalaca, naša izdanja će se, u najvećoj meri, prodavati na kioscima, po ceni znatno nižoj od knjižarskih. Nadamo se da ćemo ubrzo steći vaše poverenje, pa vas pozivamo da nam se javite i date svoje sugestije.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt