O kompaniji
5
Iskustva
1
Plate
Poslovi
WINGS Software logo

WINGS Software

Oceni kompaniju

O nama

Softverska firma Wings (eng. "Krila") osnovana je 1988. godine. Tako je počeo razvoj našeg poslovnog softvera App. Početak je bio sasvim skroman: lična inicijativa na pozajmljenom računaru i bez ikakvih sredstava. Ipak, entuzijazam i prethodno bogato informatičko iskustvo učinili su ovaj projekat u startu veoma uspešnim.

Po prvi put viđena originalna rešenja i kvalitetna izrada po izuzetno povoljnoj ceni učinili su da program App brzo stekne popularnost i dobije značajan broj korisnika. To nam je potvrdilo da smo na dobrom putu. Posle početnog uspeha, nastavljen je kontinuiran razvoj koji traje neprekidno i do danas. Najvažnija smernica u tom procesu su bile želje naših korisnika. Nismo ni jednog trenutka zaboravili da je program namenjen korisnicima i da zadovoljenje njihovih zahteva čini naš program kvalitetnijim.

Wings je danas ugledna softverska firma koja se bavi isključivo razvojem poslovnih informacionih sistema. Razvoj je i dalje najvažnija stavka u našoj poslovnoj politici: neprestano radimo na našim programima, činimo ih kvalitetnijim i moćnijim. Pri tom izuzetno uvažavamo mišljenja naših korisnika i trudimo se da sve njihove želje uklopimo u nove konstrukcije.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Nikolaja Gogolja 1, 11030 Beograd
+381 (0)11 305 8865