WINGS Software

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije WINGS Software

  (2 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3.5
balans između karijere i privatnog života

Technical Support Specialist

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od deset godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Uslovi rada su odlični (službeni auto 24h na korišćenju, službeni mobilni sa velikim limitom i plaćeni računi za internet kod kuće), svakog meseca bonus (u zavisnosti od angažovanja), dodatni bonusi za nadprosečne rezultate, novogodišnji bonus, klizno radno vreme na terenu (samostalno planiranje i dogovaranje sa klijentima), sjajne kolege!
Zamerke kompaniji
Neki klijenti su veoma naporni, stresno je sarađivati sa njima (treba imati "debele živce"), radne subote.
preporučujem
utisak postavljen: 31.05.2016.

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Firma ima dosta posla i zaista mnogo i velikih i malih klijenata.
Zamerke kompaniji
Nemaju veze sa vezom o web aplikacijama. Njihova glavna aplikacija je desktop i izgleda kao Norton Commander otprilike. Sve van toga je užasno odrađeno. Raspravljaće se za 1 evro po satu i na kraju platiti 7€/h, a svaki rad fakturisaće na 25€/h. Ako za nešto potrošite 4h (jer će biti potrebno vremena da se snađete u megabajtima prastarog koda) - prijaviće vam da je to previše jer su poslali fakturu 100€ za tako mali posao.
ne preporučujem
utisak postavljen: 15.04.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Softverska firma Wings (eng. "Krila") osnovana je 1988. godine. Tako je počeo razvoj našeg poslovnog softvera App. Početak je bio sasvim skroman: lična inicijativa na pozajmljenom računaru i bez ikakvih sredstava. Ipak, entuzijazam i prethodno bogato informatičko iskustvo učinili su ovaj projekat u startu veoma uspešnim.

Po prvi put viđena originalna rešenja i kvalitetna izrada po izuzetno povoljnoj ceni učinili su da program App brzo stekne popularnost i dobije značajan broj korisnika. To nam je potvrdilo da smo na dobrom putu. Posle početnog uspeha, nastavljen je kontinuiran razvoj koji traje neprekidno i do danas. Najvažnija smernica u tom procesu su bile želje naših korisnika. Nismo ni jednog trenutka zaboravili da je program namenjen korisnicima i da zadovoljenje njihovih zahteva čini naš program kvalitetnijim.

Wings je danas ugledna softverska firma koja se bavi isključivo razvojem poslovnih informacionih sistema. Razvoj je i dalje najvažnija stavka u našoj poslovnoj politici: neprestano radimo na našim programima, činimo ih kvalitetnijim i moćnijim. Pri tom izuzetno uvažavamo mišljenja naših korisnika i trudimo se da sve njihove želje uklopimo u nove konstrukcije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
WINGS SOFTWARE DOO BEOGRAD
Adresa
Nikolaja Gogolja 1, 11030 Beograd
Datum osnivanja
04.10.2007.
PIB
105246377
Matični broj
20338628
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO WINGS SOFTWARE DOO, BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nenand Batoćanin - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija