O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Walter BBQ d.o.o. logo

Walter BBQ d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija Walter BBQ

Sa bogatom tradicijom koja seže unazad 20 godina, Walter BBQ je postao sinonim za kvalitet i inovaciju u prehrambenoj industriji. Fokusirajući se na tradicionalne recepte, ali i uvodeći moderna rešenja, kompanija je uspela da zadovolji ukuse različitih generacija potrošača.

Osnovan 2004. godine, Walter BBQ je redefinisao gastronomski pejzaž, etablirajući se kao regionalni lider sa preko 40 restorana raspoređenih u 15 gradova Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Austrije. Samo u Srbiji pod brendom Walter proda se preko 60.000 ćevapa dnevno.


Ambijent

Svaki objekat, iako arhitektonski različit, deli zajedničku nit - prijemčivu atmosferu koja ujedinjuje toplinu doma sa dodatkom modernih detalja. Kroz godine, Walter je stekao poverenje potrošača širom regiona i postao sinonim za vrhunski kvalitet hrane.


Tradicionalna hrana

Walter BBQ je posebno poznat po svojim proizvodima od mesa, uključujući već čuvene ćevape. Pristup proizvodnji odlikuje se pažljivim odabirom sirovina, upotrebom najnovijih tehnologija i posvećenošću očuvanju autentičnog ukusa domaće kuhinje. Ćevapi, koji su postali sinonim za izuzetnost, proizvode se pažljivo odabranim junećim mesom, uz primenu autentičnih recepata koji se prenose s kolena na koleno. Rezultat je jedinstveni ukus i tekstura koji su osvojili srca ljubitelja hrane širom regiona. Ono što Walterove ćevape izdvaja od drugih je posvećenost očuvanju tradicionalnog ukusa, uz istovremeno usvajanje modernih standarda proizvodnje. Tehnologija pripreme i kvalitet hrane su standardizovani, te je isti ukus hrane neizostavan u svim Walter restoranima.


Lokacije

Kompanija Walter BBQ trenutno broji preko 1000 zaposlenih na tržištima na kojima posluje i ima jasan cilj za dalje širenje. Našu pokretačku snagu čini tim sastavljen od izuzetnih, vrednih, posvećenih i ambicioznih profesionalaca. Razvili smo lanac restorana koji broji preko 40 restorana u 11 gradova Srbije i 5 gradova u regionu. Do kraja 2024. godine u planu je otvaranje još 15 restorana.APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Patrijarha Dimitrija 12, 11000 Beograd, Srbija
063 1011000