O kompaniji
7
Iskustva
5
Plate
Poslovi
WhiteCity Soft d.o.o. logo

WhiteCity Soft d.o.o.

4 20-50

O nama

WhiteCity Soft je globalna inovativna agencija koju čini tim iskusnih developera, dizajnera, projektnih menadžera i marketing stratega.

Osnovani smo 2006. godine, i na tržištu smo prisutni preko 18 godina. U početku sa fokusom na US tržište, danas naš portfolio čine klijenti iz celog sveta. WhiteCity Soft se stalno razvija, povećavajući broj klijenata i članova tima.

Mi smo kompanija koja neguje timski duh i ceni trud svakog našeg člana tima uložen u svaki projekat.

Naš model se oslanja na konsultativni agilni pristup, omogućavajući da se nove mogućnosti poslovanja i tehnologije razvijaju.

Vešti smo u raznolikosti kompleksnosti u interakcijama i interfejsima korisnika, strukturi podataka i transakcijama, optimizaciji unutrašnjih procesa, okruženjima od kritičnog značaja, osiguravajući da se ideja ili poslovni koncept lako prilagode evoluirajućim tehnološkim trendovima.

Sa iskustvom u web razvoju, dizajnu, različitim e-commerce platformama, digital marektingom, i AI tehnologije, nudimo kompletna rešenja.

Sinhronizujući rešenja, i razumevajući zahteve globalnih poslovnih izazova, pomažemo klijentima da ostvare svoje ciljeve.


Pridruži nam se!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Arsenija Čarnojevića 102
Novi Beograd
011/29-72-331