O kompaniji
10
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd logo

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

4

O nama

Mi smo Wiener Stadtische osiguranje kompanija u kojoj vredno radi preko 1100 zaposlenih različitih profila. Deo smo Vienna Insurance Group (VIG), vodeće osiguravajuće grupe u Austriji, i u čitavom regionu Centralne i Istočne Evrope (CEE).

Posvećeni smo pružanju i obezbeđivanju finansijske sigurnosti kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima.

Smatramo da je naša dužnost da štitimo ono što je klijentima važno.

I dok naši zaposleni rade na izazovnim projektima, njihov razvoj je jedan od najvažnijih projekata kompanije.

Pored važnih stručnih obuka i treninga iz oblasti osiguranja, veliku pažnju posvećujemo razvoju prodajnih, liderskih i veština važnih za ličnu efikasnost. Naši zaposleni imaju mogućnost da koriste online kurseve na platformama ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije, kao i druge stručne događaje.

Dobra radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da pružimo obezbedimo lepo i adekvatno radno okruženje. Osim savremenih kancelarija, za fizičko i mentalno zdravlje omogućavamo benefite koji se odnose na zdravlje, sport i druženje.

Nema svako od nas isti ritam života i nismo jednako efikasni u svakom delu dana i na svakom mestu. Klizno radno vreme i mogućnost rada iz kancelarije ili od kuće, značajno doprinosi našoj boljoj organizaciji, a samim tim i efikasnosti. Poranićeš i doći u 8 sati ujutru u kancelariju, da bi u 16h bio gotov tvoj radni dan? Odmorićeš ujutru malo duže, početi sa radom od kuće u 9h i tako odmorno dočekati novi radni dan? Izbor je tvoj.

Pružamo priliku mladim ljudima koji nemaju radnog iskustva i tek su završili školovanje, ali i koleginicama i kolegama koji već imaju neko radno iskustvo, a žele karijeru u osiguranju.

Korporativne vrednosti kojima se rukovodi kompanija Wiener Städtische osiguranje baziraju se na različitosti, posvećenosti i odgovornosti.

Demonstriramo ih kroz naš svakodnevni posao: u susretu sa klijentima, saradnji sa poslovnim partnerima, u komunikaciji sa javnošću, kroz delovanje u lokalnoj zajednici. Naša kompanija svoje dobre namere realizuje kroz prepoznate modele CSR delovanja, kojima se pruža podrška najranjivijim delovima društva i utiče na podizanje svesti o važnim socijalnim temama: društvena inkluzija, ekologija, održivi rast.

Ovo su oblasti na koje smo se fokusirali u svom društveno odgovornom poslovanju:

- SOCIAL ACTIVE DAY
- WIENER ART – KOLEKCIJA SAVREMENE SRPSKE UMETNOSTI
- PODRŠKA PROMOCIJI EKOLOŠKE SVESTI I ODGOVORNOG ODNOSA PREMA PRIRODI
- PODRŠKA MALIM PORODIČNIM FIRMAMA
- Wiener uz Srbiju

Možeš nas pronaći i na društvenim mrežama: Instagram, Linkedn, Youtube ili Facebook.

Za više informacija poseti web sajt wiener.co.rs

Tech stack

C# .NET Core ASP.MVC ASP.WebForms JavaScript Angular HTML CSS Azure Mobile iOS Andorid Docker SQL Kubernetes REST Git Svn

Beneficije

Porodica i roditeljstvo

Rad od kuće

Nagrade, bonusi, pokloni

Poslovna putovanja

Društvena odgovornost

Kompanijski popusti

Zdravlje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Edukacija, profesionalni razvoj

Timska druženja

Obuke, konferencije

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

> 1000

Profit i Prihod

Proces selekcije

selection process image

Kontakt

Trešnjinog cveta 1 11070 Novi Beograd, Srbija
011 2209 892