O kompaniji
14
Iskustva
2
Plate
2
Poslovi
Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd logo

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

4

O nama

Wiener Städtische osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group (VIG) www.vig.com , lidera u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka. U Srbiji uspešno poslujemo punih 20 godina i danas imamo poslovnu mrežu u više od 40 gradova sa preko 1.200 zaposlenih

Posvećeni smo pružanju i obezbeđivanju finansijske sigurnosti kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima.

Naša je dužnost da štitimo ono što je klijentima važno.

I dok naši zaposleni rade u dinamičnom okruženju, njihov kontinuirani profesionalni razvoj je jedan od najvažnijih projekata kompanije.

Pored važnih stručnih obuka i treninga iz oblasti osiguranja, veliku pažnju posvećujemo razvoju prodajnih, liderskih i veština važnih za ličnu efikasnost. Naši zaposleni imaju mogućnost da koriste kurseve na online platformama ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije, kao i druge stručne događaje.

Dobra radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da pružimo obezbedimo lepo i adekvatno radno okruženje. Osim savremenih kancelarija, za fizičko i mentalno zdravlje omogućavamo benefite koji se odnose na zdravlje, sport i druženje.

Pružamo priliku mladim ljudima koji nemaju radnog iskustva da posle tek završenog školovanja i tek počnu sa sticanjem profesionalnog iskustva, kao što to omogućavamo koleginicama i kolegama, koji su sa nama već neko vreme, da svoje profesionalno iskustvo unaprede i produže karijeru u osiguranju.

Korporativne vrednosti kojima se rukovodi kompanija Wiener Städtische osiguranje baziraju se na različitosti, posvećenosti i odgovornosti.

Demonstriramo ih kroz naš svakodnevni posao: u susretu sa klijentima, saradnji sa poslovnim partnerima, u komunikaciji sa javnošću, kroz delovanje u lokalnoj zajednici. Naša kompanija svoje dobre namere realizuje kroz prepoznate modele CSR delovanja, kojima se pruža podrška najranjivijim delovima društva i utiče na podizanje svesti o važnim socijalnim temama: društvena inkluzija, ekologija, održivi rast.

Ovo su oblasti na koje smo se fokusirali u svom društveno odgovornom poslovanju:

- SOCIAL ACTIVE DAY
- WIENER ART – KOLEKCIJA SAVREMENE SRPSKE UMETNOSTI
- PODRŠKA PROMOCIJI EKOLOŠKE SVESTI I ODGOVORNOG ODNOSA PREMA PRIRODI
- PODRŠKA MALIM PORODIČNIM FIRMAMA
- Wiener uz Srbiju

Možeš nas pronaći i na društvenim mrežama: Instagram, Linkedn, Youtube ili Facebook.

Za više informacija poseti web sajt wiener.co.rs

Tech stack

C# .NET Core ASP.MVC ASP.WebForms JavaScript Angular HTML CSS Azure Mobile iOS Andorid Docker SQL Kubernetes REST Git Svn

Beneficije

Porodica i roditeljstvo

Rad od kuće

Nagrade, bonusi, pokloni

Poslovna putovanja

Društvena odgovornost

Kompanijski popusti

Zdravlje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Edukacija, profesionalni razvoj

Timska druženja

Obuke, konferencije

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Trešnjinog cveta 1 11070 Novi Beograd, Srbija