O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Win projekt d.o.o. logo

Win projekt d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

PVC stolarija Beograd
Dobrodošli na naše web stranice WinProjekt doo Beograd - preduzeća koje se bavi proizvodnjom i montažom pvc stolarije, alu stolarije, alu drvo stolarije i aluminijumskih ograda.

Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali interesovanjem za našu ALU stolariju i PVC stolariju, kao i ostale proizvode iz našeg proizvodnog programa. Savetima i objašnjenjima, koje ćete naći na sledećim stranicama, želimo da Vam pomognemo u izboru i kupovini stolarije. Ako ipak na našem sajtu nista našli odgovor koji Vas zanima biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i na taj način se posavetujete.

S obzirom da je kupovina stolarije dugoročna investicija, koja zahteva znatna novčana sredstva, potrebno je dobro se informisati o karakteristikama proizvoda ali i referencama izvođača, kako bi izbor koji napravite bio pravi - optimalan odnos cene i kvaliteta. Naime, pored kvalitetnog izbora profila potrebno je obratiti pažnju i na kvalitet samog procesa proizvodnje. Za funkcionalnost i dugovečnost stolarije je potrebno izabrati izvođača koji svojim referencama, stručnošću radnog kadra i opremljenošću proizvodnje može da garantuje za kvalitet proizvoda koji nudi. Svaki element koji se ugrađuju, svaki detalj stolarije je bitan za celokupan kvalitet i dugotrajnost stolarije.

Na našem tržištu je prisutan veliki izbor proizvođača i široka paleta profila koji se nude. Stolarija koja se nudi je: PVC stolarija, ALU stolarija, drvo stolarija i Drvo

Iz praktičnih razloga prava dilema i ODLUKA koju Kupac mora da donese je ALU stolarija ili PVC stolarija. Drvena stolarija je, iako od prirodnog materijala, postepeno zamenjena zbog potrebe učestalog održavanja i promene funkcionalnosti, usled podložnosti atmosferskim uticajima, a ALU drvo stolarija, iako izvanrednih karakteritika, zbog visoke cene je nepraktična i nedostupna velikoj većini Kupaca.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Rifata Burdževića 10b, 11000 Beograd, Srbija
063/ 282 146 ; 011/ 341 34 00